INNOVAATION PÄIVÄ–KAMPANJA

Juhlistaaksemme huhtikuun 21. päivänä vietettävää maailman luovuuden ja innovaation päivää, tarjoamme jokaiselle aloituspakkauksen ostajalle paketin Lumorinse-suuhuuhdetta veloituksetta!

Lumoralin tarina

Lumoralin kaksoisvalohoitoon perustuva innovaatio on mullistanut suomalaisten ennalta ehkäisevän hammashoidon.
Sydänkirurgi Tommi Pätilä kertoo videolla miten Lumoral innovaatio sai alkunsa.

Hyödynnä tarjoukset!

Kampanja voimassa rajoitetun ajan 19.-23.4

Lumoral-aloituspakkaus 199€ (ovh. 239€)

Aloituspakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset päästäksesi alkuun!

Lumoral kahdelle (ovh. 308.90€)

Lumoral kahdelle-pakkaus sisältää lisäsuukappaleen. Se on kätevä lisä talouteen, jossa useammat perheenjäsenet haluavat käyttää Lumoralia.

Lumoral nostaa suunterveyden täysin uudelle tasolle

Kokeilemalla tiedät!

100% tyytyväisyystakuu

Kokeile Lumoralia kotona 30 päivän ajan riskittä. Jos et ole täysin tyytyväinen, voit palauttaa laitteen meille veloituksetta. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan.

Suomen Suuhygienistiliitto suosittelee

Lumoral on ensimmäisiä suuhygienistiliiton suosituksen saaneita suun terveyden laitteita. 

Tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä

Kotona toteutettu hygienia on asia, jota voimme parantaa merkittävästi, ja Lumoralilla on nyt jo yli tuhansia tyytyväistä käyttäjää Suomessa.

Näin se toimii

Purskuttele, aktivoi ja harjaa – tuloksia jo 10 minuutilla kahdesti viikossa

Lumoral-hoito on suunniteltu toteutettavaksi kotona. Hoito koostuu kolmesta helposta vaiheesta ja vie vain 10 minuuttia. Laite kulkee helposti mukanasi ja sammuu itsestään hoidon päätyttyä, joten voit rentoutua tai tehdä omia mukavia asioita hoidon ajan.

Parhaat tulokset saavutetaan kun käytät laitetta vähintään kahdesti viikossa. Huomaat kuitenkin eron hampaiden puhtaudessa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

1. Purskuttele

Purskuttele suu mintunmakuisella Lumorinse-suuhuuhteella 60 sekunnin ajan. Suuhuuhteen sisältämä valoherkkä väriaine kiinnittyy plakin pintaan.

2. Aktivoi

Aseta suukappale suuhun ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Valo aktivoi suuhuuhteen, mikä käynnistää hoidon antibakteerisen vaikutuksen. Lämmön tunne on osa hoitoa.

3. Harjaa

Harjaa hampaat huolella. Myös silmille näkymätön mikroskooppinen plakki irtoaa ja huuhtoutuu pois veden mukana, jättäen hampaat hämmästyttävän puhtaiksi ja sileiksi.

Lumoral-hoidon teho perustuu niin kutsuttuun fotodynaamiseen reaktioon eli valon ja väriaineen yhteisvaikutukselle. Fotodynaaminen reaktio on luonnollinen antibakteerinen tapahtuma, jossa valo aktivoi valoherkisteen ja reaktio saa aikaan haitallisten bakteerien eliminoinnin.

Lue lisää fotodynaamisesta reaktiosta ja Lumoral-hoidon tehokkuudesta täällä.

Ennaltaehkäisee bakteerien aiheuttamat suun sairaudet

Vähentää hammaskiven muodostumista

Hammaskivi muodostuu kun hampaiden pinnalle jäänyt hammasplakki mineralisoituu kovaksi. Lumoral-menetelmä vähentää hammasplakin muodostumista ja hidastaa uuden hammaskiven kehittymistä.

Ehkäisee hampaiden reikiintymistä

Hampaat reikiintyvät kun happoa tuottavat bakteerit asettuvat pitkäaikaisesti hampaan pinnalle syövyttäen kiillettä ja hammasluuta. Valoaktivoitava Lumorinse-suuhuuhde poistaa happoa tuottavat bakteerit hampaan pinnalta tehokkaammin kuin mikään muu suuhuuhde.

Ehkäisee ientulehdukset

Lumoral-menetelmä eliminoi ientulehduksia aiheuttavia bakteereja hampaiden pinnalta ja ienrajasta sekä vähentää myös hammasplakin/hammaskiven kertymistä ienrajaan. Hammasplakin ja hammaskiven kertyminen ienrajaan on yleinen ientulehdusten aiheuttaja.

Hoitaa ärtyneitä ja tulehtuneita ikeniä

Lumoral vähentää ikeniin kohdistuvaa bakteeri ärsytystä ja Lumoral-laitteen lähi-infrapunavalo stimuloi suun kudoksia nopeuttaen niiden paranemista.

Raikastaa hengityksen

Hampaiden pinnalle ja ienrajaan kertyvät anaerobi bakteerit erittävät pahanhajuisia kaasuja. Lumoral poistaa suussa esiintyviä haitallisia bakteereja raikastaen hengityksen.

Ylläpitää suun tervettä bakteeritasapainoa

Lumoral-hoito kohdistuu hampaiden pinnalle ja ienrajaan mutta ei vaikuta suun normaaliin bakteeritasapainoon. Hampaat ovat kehon ainoa uusiutumaton pinta, johon bakteerit voivat kiinnittyä ja aiheuttaa hammas ja iensairauksien kehittymisen. Lumoral ylläpitää suun tervettä bakteeritasapainoa estämällä ei toivotun hammasplakin muodostumista.

Poistaa värjäymiä

Lumoral-menetelmä poistaa tehokkaasti plakin myötä hampaisiin pinttyneitä värjäytymiä jättäen jälkeensä puhtaamman näköiset hampaat.