Puhtaat hampaat, terveet ikenet ja raikas hengitys

Päivitä suun terveys 2020-luvulle Lumoralilla

Hammaslääkäreiden suosittelema Lumoral-hoito on suomalainen innovaatio suun terveyden ylläpitoon sekä hammassairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Lumoral on ensimmäinen lääkinnällinen ratkaisu, joka kohdistaa antibakteerisen vaikutuksensa vain hammasplakkiin suojellen suun tervettä bakteeritasapainoa.

Aloita jo tänään

Näin se toimii

Purskuttele, aktivoi ja harjaa – tuloksia jo 10 minuutilla kahdesti viikossa

Lumoral-hoito on suunniteltu toteutettavaksi kotona. Hoito koostuu kolmesta helposta vaiheesta ja vie vain 10 minuuttia. Laite kulkee helposti mukanasi ja sammuu itsestään hoidon päätyttyä, joten voit rentoutua tai tehdä omia mukavia asioita hoidon ajan.

Parhaat tulokset saavutetaan kun käytät laitetta vähintään kahdesti viikossa. Huomaat kuitenkin eron hampaiden puhtaudessa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

1. Purskuttele

Purskuttele suu mintunmakuisella Lumorinse-suuhuuhteella 60 sekunnin ajan. Suuhuuhteen sisältämä valoherkkä väriaine kiinnittyy plakin pintaan.

2. Aktivoi

Aseta suukappale suuhun ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Valo aktivoi suuhuuhteen, mikä käynnistää hoidon antibakteerisen vaikutuksen. Lämmön tunne on osa hoitoa.

3. Harjaa

Harjaa hampaat huolella. Myös silmille näkymätön mikroskooppinen plakki irtoaa ja huuhtoutuu pois veden mukana, jättäen hampaat hämmästyttävän puhtaiksi ja sileiksi.

Lumoral-hoidon teho perustuu niin kutsuttuun fotodynaamiseen reaktioon eli valon ja väriaineen yhteisvaikutukselle. Fotodynaaminen reaktio on luonnollinen antibakteerinen tapahtuma, jossa valo aktivoi valoherkisteen ja reaktio saa aikaan haitallisten bakteerien eliminoinnin.

Lue lisää fotodynaamisesta reaktiosta ja Lumoral-hoidon tehokkuudesta täällä.

Miksi Lumoral?

Ennaltaehkäisee bakteerien aiheuttamat suun sairaudet

Vähentää hammaskiven muodostumista

Hammaskivi muodostuu kun hampaiden pinnalle jäänyt hammasplakki mineralisoituu kovaksi. Lumoral-menetelmä vähentää hammasplakin muodostumista ja hidastaa uuden hammaskiven kehittymistä.

Ehkäisee hampaiden reikiintymistä

Hampaat reikiintyvät kun happoa tuottavat bakteerit asettuvat pitkäaikaisesti hampaan pinnalle syövyttäen kiillettä ja hammasluuta. Valoaktivoitava Lumorinse-suuhuuhde poistaa happoa tuottavat bakteerit hampaan pinnalta tehokkaammin kuin mikään muu suuhuuhde.

Ehkäisee ientulehdukset

Lumoral-menetelmä eliminoi ientulehduksia aiheuttavia bakteereja hampaiden pinnalta ja ienrajasta sekä vähentää myös hammasplakin/hammaskiven kertymistä ienrajaan. Hammasplakin ja hammaskiven kertyminen ienrajaan on yleinen ientulehdusten aiheuttaja.

Hoitaa ärtyneitä ja tulehtuneita ikeniä

Lumoral vähentää ikeniin kohdistuvaa bakteeri ärsytystä ja Lumoral-laitteen lähi-infrapunavalo stimuloi suun kudoksia nopeuttaen niiden paranemista.

Raikastaa hengityksen

Hampaiden pinnalle ja ienrajaan kertyvät anaerobi bakteerit erittävät pahanhajuisia kaasuja. Lumoral poistaa suussa esiintyviä haitallisia bakteereja raikastaen hengityksen.

Ylläpitää suun tervettä bakteeritasapainoa

Lumoral-hoito kohdistuu hampaiden pinnalle ja ienrajaan mutta ei vaikuta suun normaaliin bakteeritasapainoon. Hampaat ovat kehon ainoa uusiutumaton pinta, johon bakteerit voivat kiinnittyä ja aiheuttaa hammas ja iensairauksien kehittymisen. Lumoral ylläpitää suun tervettä bakteeritasapainoa estämällä ei toivotun hammasplakin muodostumista.

Poistaa värjäymiä

Lumoral-menetelmä poistaa tehokkaasti plakin myötä hampaisiin pinttyneitä värjäytymiä jättäen jälkeensä puhtaamman näköiset hampaat.

Lumoral-hoito eliminoi vain haitalliset bakteerit

Lumoralin käyttö ei häiritse suun tervettä bakteerikantaa, sillä sen antibakteerinen vaikutus kohdistuu vain ja ainoastaan plakkiin. Edes huolellinen suun puhdistus ei estä suussa esiintyviä ientulehduksia tai poista jäännösplakkia. Lumoral-hoito eliminoi yli 99.99% niistä hammasplakin bakteereista, jota et itse pysty poistamaan hammasharjalla.

Puhtaat ja sileät hampaat jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen

Lumoral-hoito vie vain 10 minuuttia ja koostuu kolmesta helposta vaiheesta. Ensimmäisessä vaiheessa purskuttelet Lumorinse-suuhuuhdetta, toisessa vaiheessa annat Lumoral-laitteen valon vaikuttaa suussa ja kolmannessa vaiheessa harjaat hampaat. Parhaan hyödyn saat kun käytät laitetta vähintään kahdesti viikossa. Eron hampaiden puhtaudessa huomaat kuitenkin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Lumorinse-suuhuuhde sopii jatkuvaan käyttöön

Kun hampaiden harjaus ja hammasvälien puhdistaminen ei riitä, hammaslääkäri voi suositella apteekista saatavaa klooriheksidiiniä (CHX) sisältävää suuhuuhdetta. Klooriheksidiiniä sisältävät suuhuuhteet eivät kuitenkaan sovi jatkuvaan käyttöön.

Valoaktivoitava Lumorinse-suuhuuhde tehoaa bakteereita vastaan myös jatkuvassa käytössä, eikä sitä vastaan muodostu resistenssiä. Sillä voi saada klooriheksidiinin hyödyt ilman sen yleisiä haittavaikutuksia. Lisäksi se kohdistaa vaikutuksensa vain haitallisiin bakteereihin tukien suun normaalia bakteeritasapainoa, mikä erottaa sen myös kaupasta saatavista suuvesistä.

Lumorinse – tutkitusti tehokas ja turvallinen vaihtoehto

Apteekista saatavista klooriheksidiiniä sisältävistä suuhuuhteista sekä kaupan hyllystä löytyvistä suuvesistä poiketen Lumorinse-suuhuuhde

  • soveltuu jatkuvaan käyttöön
  • kohdistaa vaikutuksensa vain haitallisiin bakteereihin
  • ei häiritse suun normaalia bakteeritasapainoa
  • ei aiheuta värjäymiä hampaissa
  • ei aiheuta makuhäiriöitä
  • ei aiheuta suupoltetta tai suun kuivumista
  • tarjoaa 100 % tyytyväisyystakuun

Hammaslääkäreiden kehittämä ja suosittelema

Lumoral on CE-merkitty lääkinnällinen laite, jonka taustalla on joukko suomalaisia hammaslääkäreitä, lääkäreitä ja tutkijoita. Kliinisesti tutkitulla ja testatulla hoidolla on saatu aikaan loistavia tuloksia.

Tuhansien tyytyväisten käyttäjien suosima

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Tässä heidän kokemuksiaan.

Suun terveydellä on valtava vaikutus yleisterveyteen

Tiesitkö, että joka toinen suomalainen aikuinen kärsii tietämättään jonkinasteisesta kroonisesta tulehduksesta suussa? (Lähde: WHO 2016)

Yleisimmät hammas- ja suusairaudet, hampaiden reikiintyminen, ientulehdus ja parodontiitti ovat usein oireettomia ja voivat siksi edetä salakavalasti. Hoitamatta jäänyt tulehdustila saattaa pahimmillaan altistaa sydän- ja verisuonisairauksille, sillä suussa jylläävät bakteerit leviävät helposti myös muualle kehoon.

Tutustu oireisiin

Oletko suunterveyden ammattilainen?

Tule mukaan mullistamaan suomalaisten suunterveyden omahoito ja ota Lumoral käyttöön klinikallasi. Perehdytämme jatkuvasti hammaslääkäreitä, hammashoitajia ja suuhygienistejä Lumoral-hoidon käyttöön helposti ja joustavasti.

Tutustu Lumoral-hoitoon ja varaa perehdytys alta!

Varaa perehdytys