Tietoa meistä

Terve suu on hyvinvoinnin perusta. Siksi kehitimme Lumoral-hoidon.

Suunterveyttä edistävän Lumoral-hoidon on kehittänyt palkittu joukko suomalaisia lääkäreitä ja insinöörejä. Panoksensa ennaltaehkäisevän suun terveydenhoidon kotioloissa mullistavalle innovaatiolle ovat antaneet niin hammaslääkärit, lääkärit ja kemistit kuin puolijohde-, bakteeri- ja geenitutkijat.

Kliinisesti tutkittu ja tehokkaaksi todennettu Lumoral-hoito on lopputulos pitkäkestoisesta tutkimus- ja kehitystyöstä, jonka lopputulemana syntyi myös hoidon taustalla oleva yritys, Koite Health Oy.

Me Koite Healthillä kehitämme lääketieteen menetelmiä ja hoitomuotoja, joilla on myönteinen vaikutus ihmisten terveyteen ja elämänlaatuun. Tavoitteemme on vähentää kansallisia terveysmenoja tuomalla uusia ratkaisuja niin ammattilaisten kuin kuluttajien käyttöön.

Toimintaamme ohjaavat innovatiivisuus, toveruus, ahkeruus ja vilpittömyys.

Kehitimme Lumoral-menetelmän, koska uskomme, että terve suu on hyvän elämän ja hyvinvoinnin perusta ja haluamme, että siitä saa nauttia ihan jokainen. Bakteerien aiheuttamat suun sairaudet ovat merkittävä kansanterveydellinen ja kansantaloudellinen ongelma. Ne ovat kuitenkin ennaltaehkäistävissä, ja kotona tapahtuvalla hoidolla on tässä valtava merkitys.

Haluamme myös kantaa kortemme kekoon valtavaksi ongelmaksi paisuneen antibioottiresistenssiongelman kanssa. Kehittämämme Lumoral-hoito vähentää antibioottien tarvetta ja siten riskiä antibioottiresistenssin kehittymiseen.

Suun terveydenhoito kaipaa kipeästi uusia innovaatiota – etenkin kotioloissa toteutettavaan hoitoon. On aika tuoda hammashygienia 2020-luvulle, sillä pelkkä mekaaninen hampaiden harjaus ja lankaaminen eivät riitä,​​ koska niillä ei päästä käsiksi mikroskooppiseen jäännösplakkiin.

Siksi kehitimme Lumoralin – meidän kaikkien (suun) terveydeksi.

Kiitos kun olet mukana mullistamassa suun terveydenhoitoa.

 

    

Kuvassa vasemmalta Koite Health Oy:n perustajat MD, PhD Tommi Pätilä, M.Sc. Tech. Sakari Nikinmaa sekä PhD Juha Rantala.