Lumoral app

Nosta suunterveytesi uudelle tasolle käyttämällä Lumoralia + ilmaista Lumoral sovellusta!

Jos haluat saada Lumoralista kaiken irti, käytä sitä yhdessä Lumoral appin kanssa. Sovelluksen avulla voit mm. luoda henkilökohtaisen Lumoralin käyttösuunnitelman ja saada muistutuksia aina kun on aika käyttää Lumoralia. Lisäksi voit lukea kiinnostavia tietoja suunterveyden vaikutuksista yleisterveyteesi ja tehdä helposti Lumorinse täydennystilaukset suoraan kotiovellesi. Nosta suunterveytesi uudelle tasolle - pysyvästi!

Henkilökohtainen Lumoral-ohjelma

Mikä on suunterveytesi lähtötilanne? Haluatko ylläpitää ja kehittää suunterveyttäsi vai hoitaa jo olemassa olevaa ongelmaa kuten ientulehdusta? Sovellus luo henkilökohtaisen Lumoralin käyttösuunnitelman perustuen tämän hetken tilanteeseen.

Dataa omasta suunterveydestäsi

Sovelluksen avulla keräät ja seuraat helposti suunterveytesi tilanteen kehittymistä. Se mitä voi mitata, voi myös kehittää paremmaksi.

Älä unohda käyttää Lumoralia

Voit pyytää sovellusta muistuttumaan sinua aina kun on aika käyttää Lumoralia. Käyttämällä Lumoralia henkilökohtaisen käyttöösuunnitelman mukaisesti, varmistat suunterveytesi kukoistamisen.

Kiinnostavaa tietoa suuntervedestä

Tiesitkö että suunterveys on yhtä tärkeää yleisterveyden kannalta kuin uni? Sovellus tarjoaa kiinnostavaa tietoa suunterveyden merkityksestä hyvinvoinnillesi.

Lumorinset helposti kotiovelle

Onko Lumorinse-tabletit päässeet yllättäen loppumaan? Sovelluksen avulla voit helposti tilate Lumorinset suoraan kotiovellesi. Hallinnoi kestotilaustasi tai tilaa yksittäisiä Lumorinse-pakkauksia vain muutamalla napin painalluksella.

Mistä?

Lataa ilmaiseksi puhelimeesi App Storen tai Google Play-kaupan kautta. Klikkaa itsellesi uusi Lumoral App puhelimeesi soveltuvan kaupan kautta ja aloita matkasi kohti loistavaa ja tervettä hymyä jo tänään!

GOOGLE PLAY

APP STORE