Hymyilevä poika hammasraudoissaan

Tehostettu suuhygienia on tärkeää oikomishoidon aikana

Suuhygienialle kannattaa varata tavallista enemmän aikaa oikomishoidon aikana. Kun onnistut hampaiden puhdistamisessa, vaikutat niin suunterveyteen kuin oikomishoitosi onnistumiseen.

Jos sinulla on kiinteä oikomiskoje, hampaiden puhdistaminen on tavallista haastavampaa. Oikomishoidon aikana riski hampaiden reikiintymiseen ja iensairauden syntyyn on suurentunut, sillä plakkia kertyy helposti oikomiskojeen ympärille. Oikomiskoje tekee jäännösplakista vaikeamman poistaa, jolloin plakin bakteerit jäävät ärsyttämään ikeniä ja altistavat hampaat kariekselle.

Harjaa hampaat ja puhdista hammasvälit huolella

Kaikkein tärkeintä on huolellinen hammasvälien puhdistus sekä hampaiden harjaus vähintään kahdesti päivässä. Oikomiskojeen kanssa tulee käyttää oikomiskojeille tarkoitettua hammasharjaa ja hammasväliharjaa tai hammaslankaa. Joillekin sähköhammasharjoille voi olla saatavana erityisiä kapeita kärkiä tähän tarkoitukseen.

Tehosta suuhygieniaa Lumoral-hoidolla

Lumoral-hoito sopii hyvin käytettäväksi myös oikomishoidon aikana. Antibakteerinen hoito eliminoi plakin hampaistosta ylläpitäen suun terveyttä.

Hoidon vaikutus kohdistuu hampaiden pintaan ja ienrajaan vaikuttamatta suun normaaliin bakteeritasapainoon. Hampaat ovat kehon ainoa uusiutumaton pinta, johon bakteerit voivat kiinnittyä ja aiheuttaa hammas- ja iensairauksien kehittymisen.

Lumoral-hoidolla on myös tulehdusta lievittävä vaikutus, joten se tukee ikenien terveyttä läpi koko oikomishoidon.

Käytä vähintään kahdesti viikossa

Saat parhaat tulokset käyttämällä Lumoralia vähintään kahdesti viikossa. Lumoralin avulla inaktivoit plakkia muodostavat bakteerit tehokkaasti vaikuttamatta suun normaaliflooraan. Inaktivoidut bakteerit on helpompi poistaa oikomiskojeen ympäriltä harjaamalla ja langan avulla.

Kolmessa vaiheessa – purskuttele, aktivoi ja harjaa – toteutettava hoito tekee plakista helposti poistettavan. Hoidon myötä plakki on helpompi poistaa myös oikomiskojeen ympäriltä.

Kokeile jo tänään – tarjoamme 30 päivän tyytyväisyystakuun

Suuhygieniaan tulee kiinnittää erityishuomiota oikomishoidon aikana. Kun panostat suun puhdistukseen, vaikutat paitsi suoraan omaan suunterveyteesi myös itse oikomishoidon onnistumiseen.

Lue lisää, miten Lumoral ehkäisee reikiintymistä
Lue lisää, miten Lumoral ehkäisee ientulehdusta

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.