Lumoral ehkäisee pahanhajuista hengitystä
Lumoral on suomalainen, tutkittu ja tehokas menetelmä suuhygienian parantamiseen kotona
Ientulehdus ja hengityksen paha haju loppuivat jo muutaman käyttökerran jälkeen.
Kauko S.
TILAA NYT NÄIN LUMORAL EHKÄISEE PAHANHAJUISTA HENGITYSTÄ
Näin käytät Lumoralia
Näin käytät Lumoralia
  1. Purskuttele Lumorinse-suuhuuhteella. Valoherkkä väriaine kiinnittyy plakin pintaan.
  2. Valota Lumoralilla. Valo aktivoi Lumorinsen, ja antibakteerinen vaikutus käynnistyy.
  3. Harjaa hampaat huolellisesti. Mikroskooppinen plakki irtoaa, ja hampaistasi tulee hämmästyttävän puhtaat.
Miten Lumoral ehkäisee pahanhajuista hengitystä?

Pahanhajuista hengitystä kutsutaan halitoosiksi.

80% tapauksista halitoositapauksista liittyy suun hygieniaan. Kun tunnet epämiellyttävää hajua, ensimmäiseksi kannattaa puuttua suun (hampaiden, hammasvälien, kielen ja proteesien) puhtauteen. Usein hajun taustalla ovat tulehdusta aiheuttavat bakteerit.

Haju muodostuu suun bakteerien energiantuotannossaan tuottamista haihtuvista kaasuista. Hajua tuottavat erityisesti anaerobiset eli hapettomassa tilassa elävät bakteerit, jotka löytyvät ientaskuista ja hammasväleistä. Ne tuottavat pahanhajuisia rikkiyhdisteitä. Ruoantähteiden aminohappojen hajotessa syntyy myös haihtuvia yhdisteitä, samoin kielen pinnalle muodostuvassa peitteessä.

Aamuhengitys: Yön aikana suussa erittyy vain vähän sylkeä, ja sylki ei pääse huuhtomaan suun mikrobeja nieluun. Suuhengitys ja kuorsaaminen lisäävät suun kuivumista. Siksi aamuisin bakteerien määrä suussa on lisääntynyt ja hengitys haisee. Nesteen juominen aamulla auttaa.

Plakin kertyminen hammasväleihin: Plakki on bakteerien ja niiden aineenvaihduntatuotteiden muodostama rakenne, joka suojaa siinä eläviä bakteereita. Harjaus vähentää plakin määrää hampaissa, mutta myös hammasvälit tulisi muistaa langata tai harjata hammasväliharjalla. Puhdistamattomat hammasvälit haisevat. Hammasvälien puhtaanapito on tärkeimpiä tapoja parantaa hengityksen tuoksua.

Hammaskivi: Poistamaton plakki mineralisoituu yhdessä syljen proteiinien kanssa ajan myötä hammaskiveksi. Hammaskivi on huokoisuutensa vuoksi hyvä kiinnittymis -ja lisääntymisalusta bakteereille. Hammaskiveä muodostuu myös ienrajan alapuolelle. Siellä se syventää ientaskua, jonka seerumi on ihanteellista ravintoa anaerobeille. Hammaskiven säännöllinen poisto suuhygienistillä voi osaltaan auttaa halitoosiin.

Ientulehdus: Jos hammasvälejä puhdistaessa vuotaa verta, ja tunnet hajua, sinulla on ientulehdus. Se kehittyy, kun plakin bakteerit pääsevät ärsyttämään ientä. Tulehtuneessa ikenessä anaerobibakteerit lisääntyvät. Tiheämpi ja huolellisempi hampaiden pesu ja hammasvälien puhdistaminen on äärimmäisen tärkeää tulehduksen pysäyttämiseksi.

Hampaiden tukikudostulehdus: Hoitamaton ientulehdus tai ienrajan alle muodostunut hammaskivi voivat johtaa tulehduksen etenemiseen iensairaudeksi, jonka eräs oire on haju. Parodontiittia aiheuttaa monipuolinen bakteerikirjo, joista suurin osa on anaerobeja. Näiden bakteerien yhteyttä kroonisiin sairauksiin on tutkittu paljon. Parodontiitti on vakava tulehdus, jota tulee hoitaa säännöllisillä hammaslääkärikäynneillä ja parannetulla kotihoidolla.

Reikiintyminen: Reikiintymistä aiheuttavat pääosin hiilihydraatteja fermentoivat mutans-streptokokit. Niiden happamat aineenvaihduntatuotteet liuottavat hammaskiillettä, mutta ne eivät yleensä tuota hajua. Hampaassa oleva hyvin iso reikä reikä voi haista, samoin ns. vuotava paikka, jonka alle kariesta aiheuttavat bakteerit ovat päässeet lisääntymään. Käynti hammaslääkärillä ja uudelleenpaikkaus voi korjata tilanteen.

Kielen pinnan bakteeripeite: Kielen pinta on täynnä pieniä nystyjä. Bakteerit kiinnittyvät nystyihin ja muodostavat kielen pintaan tiiviisti kiinnittyvän kalvon, biofilmin, jossa ne elävät. Kielen pinta kannattaa kaapia siihen tarkoitukseen suunnitellutta kaapimella. Joissakin hammasharjoissa on kielen kaapimiseen suunniteltu kuminen osa

• Lumoral eliminoi hajua tuottavat bakteerit hampaiden pinnasta ja ienrajasta, ja lisää ienten elinvoimaisuutta.

• Lumoral auttaa poistamaan jäännösplakin, jota tavallisesti jää harjauksen jälkeen. Lumoralin käytön ja hampaiden harjauksen jälkeen tunnet sileyden, liukkauden ja puhtauden hampaissasi.

• Lumoralin antimikrobinen vaikutus kohdistuu tulehdusta aiheuttaviin plakin bakteereihin, mutta ei vaikuta bakteereihin muualla suun limakalvoilla. Sitä on siis turvallista käyttää säännöllisesti.

• Lumoralin käyttö lisää ienterveyttä. Ientaskujen ientulehdusta ilmaisevat merkkiaineet vähenevät tutkitusti.

• Lumoral hidastaa uuden plakin muodostumista tutkitusti. Säännöllinen käyttö vähentää hammaskiven muodostumista.

• Kieli puhdistetaan erikseen kielenpuhdistajalla (kaapimella). Lumoralin antimikrobinen vaikutus ei yleensä ulotu koko kielen biofilmiin.
Näin Lumoral auttaa
Ehkäisee ientulehdusta
Lumoral tappaa tulehduksia aiheuttavia bakteereja plakissa.
Ehkäisee hampaiden reikiintymistä
Lumoral vähentää haitallisten bakteerien määrää tehokkaammin kuin mikään muu suuhuuhde.
Vähentää hammaskiven muodostumista
Estää hammasplakin muodostumista ja siitä seuraavaa hammaskiven kehittymistä.
Mitä Lumoralin käyttäjät sanovat?
Hampaat tuntuvat joka käytön jälkeen todella puhtailta!
Minna N.
Olen erittäin tyytyväinen Lumoraliin. Sen käytöstä on ihan selvästi ollut sekä terveys- että kosmeettista hyötyä.
Susanna V.
Lumoral on erittäin helppo käyttää ja paransi suuhygieniaa nopeasti. Limakalvojen kunto parani muutamassa viikossa ja hampaat tuntuvatkin puhtaammilta. Päivittäinen harjaus myös helpottui.
Hannu K.
Hampaat tuntuvat joka käytön jälkeen todella puhtailta!
Minna N.
TILAA NYT
Lääkärien suosittelema
Lumoral on lupaava ratkaisu plakin hallintaan ja hammassairauksien ehkäisyyn. Perheeni käyttää Lumoralia.”
Sari Miettinen
Hammaslääkäri
Käytän Lumoralia itse ja suosittelen sitä potilailleni."
Pauli Kossila
Hammaslääkäri, Aboadent-klinikka
Erityisesti potilaat, joilla on parodontiitille altistavia tekijöitä kannattaa harkita Lumoralin käyttöönottoa. Sen edut ovat merkittävät ja tämä on menetelmä, jonka terveyttä edistävä vaikutus on kiistaton.”
Pirta Liljekvist
Hammaslääkäri
100% tyytyväisyystakuu

Jos et koe hyötyväsi Lumoral-menetelmästä, voit palauttaa (myös käyttämäsi) tuotteen 30 vuorokauden kuluessa. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan.