Lumoral mukana: terveydenhuoltoalan ammattilaisten suurtapahtumat pian täällä!

Lumoral mukana: terveydenhuoltoalan ammattilaisten suurtapahtumat pian täällä!

Suomalainen terveysteknologiayhtiö Koite Health Oy on Lumoral-tiiminsä kanssa mukana Suomen suurimmassa suunterveyden ammattilaisille suunnattussa Hammaslääkäripäivät -kongressi- ja näyttelytapahtumassa. Tilaisuus järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 10.–11.11.2022. Löydät meidät sieltä osastolta 3a29.

Farmasia Päivät 2022 -tilaisuudessa, joka pidetään 11.–12.11.2022, farmasia-alan ammattilaiset pääsevät tutustumaan suomalaistutkijoiden kehittämään Lumoral-innovaatioon, joka on mullistanut ennaltaehkäisevän hammashoidon Suomessa ja maailmalla. Lumoral-tiimin löydät osastolta 5h14.

Euroopan laajin ientulehdustutkimus paljastaa: suomalaisinnovaatio Lumoral hoitaa ja ennaltaehkäisee suussa piilevää kansansairautta erittäin tehokkaasti

Dentistry Journal -tiedelehden erikoisnumerossa juuri julkaistu tutkimus osoittaa, että hammasplakin bakteerien säännöllinen eliminointi tulisi lisätä harjauksen ja hammasvälien puhdistuksen rinnalle osaksi säännöllistä hampaiden hoitoa.

Suomalaisen tiedemiesten kehittämä Lumoral on luokan II lääketieteellinen ja CE-hyväksytty laite, jota käytetään säännöllisen hampaiden harjauksen lisäksi suun biofilmin haitallisten bakteeriston tuhoamiseen. Laite soveltuu kaikille, mutta on erityisen tärkeä niille, joilla esiintyy reikiintymistä tai ientulehdusta. 

Dentistry Journal -tiedelehden raportista käy ilmi, että Lumoralin antibakteerinen vaikutus tehostaa ammattimaista vaikean ientulehduksen eli parodontiitin hoitoa huomattavasti ja että hammasplakin bakteerien säännöllinen eliminointi tulisi lisätä harjauksen ja hammasvälien puhdistuksen rinnalle osaksi säännöllistä hampaiden hoitoa.

– Vastoin yleistä luuloa, hammasharjalla saa poistettua vain puolet plakista. Ei ihme että reikiintyminen ja ientulehdukset ovat maailman yleisimpiä sairauksia. Jos haluamme parantaa hoitotuloksia, täytyy harjauksen jälkeensä jättämään plakkiin puuttua, Helsingin yliopiston suu- ja leukasairauksien professori Timo Sorsa toteaa.

Klinikkatason hoitomenetelmä kotioloihin

Lumoral-laite on saanut hiljattain Suomen suuhygienistiliiton suosituksen. Uudesta hoitomenetelmästä ovat innostuneet myös ruotsalaiset hammaslääkärit. Lokakuussa Koite Health kertoi solmineensa yhteistyösopimuksen arvostetun ruotsalaisen hammaslääkäriketju Aqua Dental Ab:n kanssa. Loppuvuodesta on odotettavissa tietoa Saksan markkinan avauksesta. 

– Lumoral on osoittanut lupaavia tuloksia sekä kliinisesti että kehittyneellä molekyylitasolla, kiittää Aqua Dentalin parodontologian erikoishammaslääkäri ja koulutuspäällikkö Nilminie Rathnayake.

Rathnayaken mukaan Aqua Dental -ketjun potilaat ovat jo pitkään toivoneet, että voisivat tehostaa jokapäiväistä hampaiden omahoitoaan.

– Se, että voimme suositella Lumoral-hoitoa omahoidon täydentäjäksi, tuntuu lupaavalta, sillä tutkimustulokset osoittavat, että Lumoral-hoidolla on saavutettu erinomaisia tuloksia.

Yhteistyön ansiosta ruotsalainen hammaslääkäriketju voi parantaa potilaiden suun terveyttä ja tyytyväisyyttä, sillä potilaat voivat itse hallita suunsa terveyttä sisällyttämällä Lumoralin päivittäiseen kotihoitoonsa.

– Aqua Dental -ketjun tavoitteena on tarjota potilailleen parasta mahdollista nykyhoitoa suun sairauksien hoitoon. Uskomme, että yhteistyösopimus Koite Healthin kanssa on yksi tapa tarjota potilaillemme tätä parasta mahdollista hoitoa.

Apteekkijakelusta etua asiakkaille 

Lumoral-laitetta on Suomen markkinoilla saatavilla apteekeista kautta maan. 

Apteekki myyntikanavana on Lumoralin kannalta tärkeä, koska asiakas saa tarvitsemansa palvelun ja tuoteopastuksen farmasian alan ammattilaisilta.

– Myös asiakaspalautekyselyn perusteella asiakkaat toivovat voivansa ostaa tuotetta apteekista, sanoo Riikka Nisula, Oral Health Area Manager, Lumoral.

– Lumoral on jo laajasti myynnissä apteekeissa ympäri Suomen ja markkinointi on entisestään lisännyt halukkuutta ottaa Lumoral myyntiin apteekkeihin. Teemme jatkuvasti yhteistyötä suun terveyden ammattilaisten kanssa. 

– Mielestäni Lumoral on merkittävin suunterveyden innovaatio pitkään aikaan. Ammattilaisille se on uusi työkalu ja potilaille pienivaivainen lisä suun terveydenhoidon rutiineihin. Lumoralin teho on havaittavissa tutkimuksissa ja käytännössä puhtauden tunteena suussa, sanoo Emilia Kataja, SHG, TtM, suunterveyden aluepäällikkö Lumoral.

Nisula muistuttaa, että apteekit voivat ottaa yhteyttä Lumoral-tiimiin ja pyytää perehdytystä Lumoral-menetelmään, ja sillä tavoin varautua asiakkaiden kysymyksiin. 

– Verkkosivuillamme Lumoral.fi löytyy lisäksi kattavasti tietoa Lumoral-menetelmästä. Verkkosivuiltamme löytyy videomuodossa myös farmaseutin ja hammaslääkärin terveiset Lumoraliin liittyen

 

 

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.

Äitienpäivä – Katso tarjoukset! Äitienpäivä – Katso tarjoukset!