Koite Healthin ja Metropolian välinen työelämäyhteistyö tarjoaa monialaista osaamista ja kontakteja suuhygienistiopiskelijoille

Koite Healthin ja Metropolian välinen työelämäyhteistyö tarjoaa monialaista osaamista ja kontakteja suuhygienistiopiskelijoille

Metropolian suuhygienistiopiskelijat Carolina Cavalcante Bitu, Panu Halen ja Susanna Lehti toteuttivat terveysteknologiayritys Koite Health Oy:n kanssa yritysyhteistyönä opinnäytetyön, jossa selvitettiin antibakteerisen Lumoral®-hoidon tehoa hampaiden biofilmin vähentämiseen osana jokapäiväistä omahoitoa terveillä 18–70-vuotiailla. Aiheesta kirjoittaa Metropolia verkkosivustollaan.

Yritysyhteistyössä hyödynnettiin Metropolian suun terveydenhuollon tiloja Helsingin Myllypuron kampuksella. Tilat tarjoavat tutkijoiden, yritysten ja yhteistyökumppaneiden käyttöön modernin 26-asiakaspaikkaisen suun terveydenhuollon klinikan välineistöineen sekä 360° virtuaalisen oppimisympäristön.

Yhteistyö Koite Healthin kanssa alkoi Metropolian suunhoidon lehtori Saila Pakarisen kautta, joka tutustutti opinnäytetyötä tekevät opiskelijat Koite Healthin kliinisen tutkimuksen projektivastaava Mikko Kylmäseen. Koite Health Oy on suomalainen terveysteknologiayritys, joka kehittää valolla aktivoitavia antibakteerisia ratkaisuja suun sairauksien hoitoon ja ehkäisyyn.

– On erinomainen asia, että piakkoin valmistuvat opiskelijat voivat saada kliinisten taitojen karttumisen lisäksi osaamista monialaisesta yhteistyöstä. Opiskelijat osoittivat ensikontakteista lähtien erinomaista sitoutumista projektiin ja he onnistuivat työssään erittäin hyvin, mistä on kiittäminen myös oppilaitoksen hyvää opetusta, moderneja tiloja ja ennakkoluulotonta suhtautumista erilaisiin yhteistyömahdollisuuksiin, Kylmänen kertoo.

Modernit tilat tutkimusten toteuttamiseen

Metropolian suun terveydenhuollon tilat ovat osa terveyden ja hyvinvointialan yhteistyöalusta Metropolia Proof Healthia, joka tarjoaa yrityksille, tutkimuslaitoksille ja julkisen sektorin toimijoille modernin ympäristön, joustavat prosessit sekä laaja-alaisen asiantuntemuksen prekliiniseen testaukseen ja pilotointiin. Tilat mahdollistavat monenlaisten sosiaali- ja terveysalan tutkimusten toteuttamisen. Metropolia Proof Health tarjoaa myös tuotekehitys- ja tutkimuskumppanuutta sekä regulaatio-ohjausta.

– Osa palveluista tuotetaan opiskelijatyönä ja osa asiantuntijapalveluina, ja ne voivat olla esimerkiksi erilaisia mittauksia ja analyyseja sekä pidempiä kehitysprojekteja, joilla tuotetaan syvällisempää tutkimustietoa asiakkaan tarpeisiin, verkkosivustolla mainitaan.

Lue aiheesta lisää tästä

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.