Lumoralin kehittänyt suomalaisyhtiö Koite Health käynnistää joukkorahoitusannin 21.9.2023

Lumoralin kehittänyt suomalaisyhtiö Koite Health käynnistää joukkorahoitusannin 21.9.2023

Espoolaisyhtiö Koite Health Oy toi markkinoille vuonna 2020 suunterveyden kotihoidon mullistavan Lumoral-laitteen. Tänään yhtiö käynnistää Invesdorin joukkorahoitusalustan kautta osakeannin voimakkaan kasvun tukemiseksi. Tämän rinnalla yhtiö järjestää myös suunnatun osakeannin Koitesta kiinnostuneille institutionaalisille sijoittajille.

(Helsinki, 21.9.2023) – Koite Health Oy:n omistajuus on tähän asti ollut kolmen perustajan, tunnettujen suomalaisten ja ulkomaisten terveysalan enkelisijoittajien sekä Apteekkien Eläkekassan hallussa. Nyt on myös suurella yleisöllä mahdollisuus päästä omistajaksi suomalaisen kasvuyhtiön menestystarinaan. 

Lumoral on kliinisesti todistettu ja CE-merkitty suunterveyttä parantava lääkinnällinen laite, joka on jo saavuttanut voimakkaasti kasvavaa suosiota Suomessa. Yhtiö on kolmen vuoden aikana myynyt Suomessa ja Ruotsissa jo yli 10 000 laitetta.  Keväästä alkaen Lumoral on ollut saatavilla myös muualla Euroopassa. Laitteen myynti kasvaa nyt voimakkaasti muun muassa Saksan, Italian ja Ison Britannian markkinoilla, ja uusia yhteistyö- ja jakelukumppaneita tullaan julkaisemaan ennen vuoden loppua. Yhtiöllä on kunnianhimoinen tavoite tarjota Lumoralin ainutlaatuisia hyötyjä käyttäjille ja potilaille laajalti kaikkialla Euroopassa sekä laajentua tulevien yhteistyökumppaneiden kanssa myös Yhdysvaltain ja Aasian markkinoille.

Lumoral edistää ihmisten hyvinvointia

Lumoralilla on suora vaikutus ihmisten hyvinvointiin. Yli puolet Suomen väestöstä sairastaa jonkinasteista ientulehdusta. Tilanne muualla ei olen yhtään sen valoisampi. Viime marraskuussa julkaistun WHO:n Global Oral Health Status -raportin mukaan lähes puolet maailman väestöstä kärsii erilaisista suun sairauksista, ja suusairauksien määrä on lisääntynyt maailmanlaajuisesti miljardilla tapauksella viimeisten 30 vuoden aikana.

Koite Healthin terveysteknologiatuote antaa mahdollisuuden ennaltaehkäistä suun sairauksia, kuten iensairautta parodontiittia - ja hoitaa jopa sen vakavia muotoja.

Koite Health Oy:n hallituksessa vaikuttaa myös Timo Hildén, joka tuli tunnetuksi pörssilistatun Revenio Group Oyj:n toimitusjohtajana.  Hildén oli mukana rakentamassa silmänpainemittariteknologiastaan tunnetun Revenion kasvutarinaa, ja yhtiön pörssiarvo nousi lähes 3 000 prosenttia hänen toimikaudellaan. 

Varmista pääsysi mukaan suomalaiseen terveysteknologiasektorin menestystarinaan. Tee sijoitus yhtiöön, joka on jo nyt mullistanut suunterveyden kotihoidon Suomessa ja maailmalla.

Pääset Lumoral-osakeantiin tästä.                                             

###

Lisätietoja:

Harri Rehnberg, Koite Health Oy Board member & Financial Advisor

harri.rehnberg@hrsinv.com

+358 (0) 44 979 1568

Timo Hildén, Koite Health Oy Board member

timo.hilden@koitehealth.com

+358 (0) 40 580 4774

Koite Health

Koite Health on suomalainen terveysteknologiayritys, jonka kehittämä patentoituun kaksoisvalohoitoon perustuva innovaatio on mullistanut suomalaisten suunterveyden hoidon. Yrityksen asiantuntijatiimi koostuu kokeneista lääkäreistä ja teknologiaosaajista. Yhtiön perustajat Sakari Nikinmaa, Tommi Pätilä ja Juha Rantala perustivat Koite Healthin syyskuussa 2018 osana Business Finlandin ja Aalto-yliopiston rahoittamia merkittävien lääketieteellisten innovaatioiden kaupallistamiseen tähtääviä hankkeita. Koite Health nimettiin Euroopan parhaimmistoon kuuluvaksi terveysteknologiayhtiöksi Tech Tour 22 -kilpailussa.

Yhtiön kehittämä Lumoral on hampaita puhdistava laite, jota käytetään säännöllisen hampaiden harjauksen lisäksi. Laite soveltuu kaikille, mutta on erityisen tärkeä niille, joilla esiintyy reikiintymistä tai ientulehdusta. Lumoral on tieteellisesti kehitetty, ja sen antibakteerinen teho on hyvin todettu. Lumoral on luokan II lääketieteellinen ja CE-hyväksytty laite.            

 

 

 

 

 

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.