Lumoral nyt saatavilla apteekeista kautta maan

Lumoral nyt saatavilla apteekeista kautta maan

Lumoral® on Suomessa kehitetty, kotona käytettävä lääkinnällinen laite hammas- ja iensairauksien hoitoon ja ehkäisyyn. Meillä on ilo kertoa, että 1.3.2022 alkaen Lumoral®-aloituspakkaus ja Lumorinse® antibakteerinen suuhuuhde ovat saatavilla apteekeista kautta maan. Jos et vielä löydä tuotteita oman apteekkisi hyllyltä, käännythän apteekin henkilökunnan puoleen.

Suunterveyden kotihoidon mullistavat Lumoral-laite ja Lumorinse antibakteerinen suuhuuhde ovat 1.3.2022 alkaen saatavilla verkkokauppamme lisäksi paitsi jälleenmyyjiltämme, myös apteekeista kautta maan. 

Tammikuussa 2022 teettämästämme asiakastyytyväisyyskyselystä ilmeni, että joka kolmas asiakkaistamme toivoisi voivansa hankkia Lumoral-tuotteita myös apteekista. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla, ja on hienoa tuoda tuotteet yhä kasvavan käyttäjäkuntamme saataville ympäri Suomen. 

Käytännössä tämä tarkoittaa, että Lumoral-tuotteet ovat 1.3. alkaen tilattavissa apteekkeihin ympäri Suomen. Jos et vielä löydä tuotteita oman apteekkisi hyllyltä, käännythän apteekin henkilökunnan puoleen. 

Puhtaat hampaat jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen

Lumoral-hoito on ensimmäinen lääkinnällinen ratkaisu, joka kohdistaa antibakteerisen vaikutuksensa vain hammasplakkiin suojellen suun tervettä bakteeritasapainoa. Kolmesta helposta vaiheesta koostuva hoito vie vain 10 minuuttia. 

Parhaat tulokset saat kun käytät laitetta vähintään kahdesti viikossa. Huomaat eron hampaiden puhtaudessa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. 

Liity tuhansien tyytyväisten käyttäjien joukkoon

Lumoralin suurimpia asiakkaidemme kokemia hyötyjä ovat suun ja hampaiden puhtaus, hammaskiven muodostumisen vähentyminen, värjäytymien vähentyminen, ienterveyden parantuminen,  ja ylipäätään myönteinen palaute omalta hammaslääkäriltä. 

Asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneiden joukosta yli puolet antoi Lumoral-hoidolle arvosanan 9 tai 10 asteikolla 1–10. Valtaosa käyttäjistä suosittelisi tuotetta myös ystävälleen. 

Tutustu Lumoral-hoitoon tarkemmin täältä.

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.