Asiakaskysely: Asiakkaamme suosittelevat Lumoralia ystävilleen

Asiakaskysely: Asiakkaamme suosittelevat Lumoralia ystävilleen

Julkaistu: 16.2.2022

Toteutimme tammikuussa 2022 asiakaskyselyn verkkokauppa-asiakkaillemme Suomessa. Vastauksia saimme yhteensä 380 kappaletta – lämmin kiitos vastaajille!

Yli puolet kaikista vastaajista antoi Lumoral-hoidolle arvosanan 9 tai 10 (asteikolla 1–10) ja valtaosa suosittelisi tuotetta myös ystävälleen. Suun ja hampaiden puhtauden kokemus, värjäytymien vähentyminen, ienterveyden kohentuminen ja myönteinen palaute omalta hammaslääkäriltä nousivat vastauksissa käyttäjille tärkeinä hyötyinä. 

Iloksemme vastaajia oli melko tasaisesti kaikista ikäryhmistä. Naiset olivat kuitenkin tällä kertaa miehiä aktiivisempia vastaamaan.

Valtaosa vastaajista käyttää Lumoralia viikottain

Yli 80 prosenttia vastaajista käyttää Lumoralia säännöllisesti, valtaosa 1–2 tai useammin kuin 2 kertaa viikossa.

Suositus on käyttää Lumoral-hoitoa vähintään kaksi kertaa viikossa ja akuutissa tilanteessa kaksi kertaa päivässä kahden viikon ajan. Mikäli oma suunterveyden asiantuntijasi on antanut sinulle yksilölliset hoito-ohjeet, noudata toki niitä.  

Kehitämme tuotetta asiakkaidemme toiveiden perusteella

Asiakastyytyväisyyden selvittämisen lisäksi meitä kiinnostavat tietenkin  asiakkaidemme kehitysehdotukset ja saimmekin runsaasti vinkkejä siihen, miten voimme palvella teitä jatkossa entistäkin paremmin. Teemme parhaamme, että meillä on jatkossakin tyytyväisiä asiakkaita, jotka suosittelevat tuotteitamme myös ystävilleen. 

Kyselyyn vastanneista osa ostaa Lumorinse-tabletit apteekista, kun taas osalla on käytössään säännöllistä käyttöä tukeva, edullisempi kestotilauksemme. Reilu kolmannes vastanneista ostaisi Lumorinse-tabletit jatkossakin mieluiten apteekista.

Päätimmekin heti vastata tähän toiveeseen ja 1.3.2022 alkaen Lumoral ja Lumorinse ovat saatavilla kaikista Suomen apteekeista. Jatkossa voit siis kysyä Lumoral-tuotteita omasta lähiapteekistasi.

Onko sinulla kehitysideoita?

Otamme mielellämme palautetta edelleen vastaan. Tavoitat asiakaspalvelumme sähköpostilla contact@koitehealth.com ja puhelimitse numerosta 050 306 5452. Lumoral-aloituspakkauksella on 100 % tyytyväisyystakuu, eli jos et jostain syystä haluakaan tuotetta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa ostoksesi ja saat rahat takaisin. 

Lisää asiakaskokemuksia voit lukea täältä.
  

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.