Lumoral esillä Viron tärkeimmässä hammaslääketieteen ammattilaistapahtumassa

Lumoral esillä Viron tärkeimmässä hammaslääketieteen ammattilaistapahtumassa

Lumoral on esillä tulevilla Viron hammaslääkäripäivillä (Estonian Dental Days), jotka järjestetään Tartossa 24.-26. elokuuta. Tapahtuma avaa Lumoralille Viron markkinat sen jälkeen, kun suomalainen terveysteknologiayritys Koite Health Oy ja Medshop OÜ allekirjoittivat jakelusopimuksen maaliskuussa.

Viron Hammaslääkäripäivät -tapahtuma on maan suurin vuosittainen suun terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu tilaisuus. Se tulee tänäkin vuonna tarjoamaan hammaslääkäreille, hammashoitajille, teknikoille ja hygienisteille kattavan valikoiman kiinnostavia luentoja. Lisäksi osallistujat voivat tutustua alan uusimpiin innovaatioihin tapahtuman näyttelyssä.

Medshop OÜ:n osastolla tullaan tapahtumassa esittelemään Lumoralin uusinta teknologiaa suunterveyden omahoidon parantamiseen. Lumoralin jälleenmyyjänä toimivat Medshop tarjoaa Viron markkinoille korkealaatuisia tuotteita hammasklinikoille. Näitä ovat muun muassa BlancOne LED-hampaidenvalkaisujärjestelmät, japanilaisen Tokuyama Dentalin tuotteet, tanskalaisen Vela Medicalin hammaslääkärituolit sekä monet muut huippumerkit Lumoralin lisäksi.

Medshopin toimitusjohtaja Mari-Liis Järvesalu näkee Lumoralin mielenkiintoisena uutuutena hammashoitotuotteiden alalla, ja se sopii hyvin yrityksen olemassa olevaan tuotevalikoimaan.

- Halusimme edustaa Lumoralia, koska se edustaa uutta ja innovatiivista alalla. Ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme mielenkiintoisia uusia tuotteita ja teknologioita.

Huolimatta Viron suhteellisen pienestä väestömäärästä hammaslääkäreiden määrä tuhatta asukasta kohti on Euroopan keskiarvoa korkeampi. Järvesalun mukaan Virossa on yksi hammaslääkäri 1 149 asukasta kohden ja maassa on noin 450 hammasklinikkaa. Lisäksi kliiniset tulokset osoittavat, että joka toisella virolaisella on iensairaus suussaan.

- Myymme Lumoral-tuotetta verkkokaupassamme ja tarjoamme sitä myös hammasklinikoille myytäväksi.  Lumoral on erityisen hyödyllinen potilaille, joilla on parodontiitti tai peri-implantiittitulehdus suussaan tai kärsivät pahanhajuisesta hengityksestä tai muista bakteerien aiheuttamista iensairauksista.

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.

Äitienpäivä – Katso tarjoukset! Äitienpäivä – Katso tarjoukset!