Lumoral ehkäisee parodontiittia
Lumoral on suomalainen, tutkittu ja tehokas menetelmä suuhygienian parantamiseen kotona
Vaivaton lisä omaan hampaidenhoitoon.
Sebastian W.
TILAA NYT NÄIN LUMORAL EHKÄISEE PARODONTIITTIA
Näin käytät Lumoralia
Näin käytät Lumoralia
  1. Purskuttele Lumorinse-suuhuuhteella. Valoherkkä väriaine kiinnittyy plakin pintaan.
  2. Valota Lumoralilla. Valo aktivoi Lumorinsen, ja antibakteerinen vaikutus käynnistyy.
  3. Harjaa hampaat huolellisesti. Mikroskooppinen plakki irtoaa, ja hampaistasi tulee hämmästyttävän puhtaat.
Video: Lumoral ja parodontiitti
Miten Lumoral ehkäisee parodontiittia?

Parodontiitti tarkoittaa edennyttä iensairautta, ientulehdusta. Sairaus alkaa usein ientulehduksesta eli gingiviitistä. Oireena voi olla pientä ienverenvuotoa harjatessa tai punoittavat ikenet. Jos ientulehdukseen ei puututa tässä vaiheessa, ientaskut syvenevät. Tällöin parodontiittia aiheuttavat bakteerit, niin sanotut parodontopatogeenit, etenevät syvälle ientaskuun ja lisääntyvät.

Parodontopatogeenit ovat anaerobibakteereita, ne viihtyvät hapettomissa oloissa. Lisääntyessään ientaskussa ne alkavat hajottaa hammasta leukaluuhun kiinnittäviä sidekudossäikeitä. Tätä tilaa kutsutaan parodontiitiksi.

Parodontiitti voi edetä huomaamatta, sillä se on yleensä kivuton ja voi olla oireeton. Ikenet punoittavat, ne voivat tuntua aralta, ja saatat tuntea pahaa hajua hengityksessäsi. Harjatessa tai langatessa saattaa vuotaa hiukan verta. Pahimmillaan hammas voi alkaa heilua ja on lopulta vaarassa irrota.

Hammaslääkäri diagnosoi parodontiitin. Hän tarkastelee ienten terveydentilaa monin tavoin, muun muassa mittaamalla ientaskujen syvyyden ja tarkistamalla ienten alttiuden vuotaa verta. Röntgenkuvat paljastavat lääkärille mahdollisen luukadon.

Parodontiitin seuraukset suussa: ienten vetäytyminen, hampaiden löystyminen, paha haju hengityksessä, ja hampaiden menettäminen ovat epämukavia asioita jo itsessään. Vakavampi parodontiittiin liittyvä huoli on sen yhteys moniin yleissairauksiin. Parodontiitti on tulehdustila, jonka on huomattu lisäävän riskiä sydän- ja verisuonitauteihin, keuhkosairauksiin, moniin syöpiin, autoimmuunisairauksiin ja diabetekseen. Suun puhtauteen kannattaa siis panostaa.

Parodontiitin ja diabeteksen välillä on kaksisuuntainen vaikuttavuus, missä diabetes nostaa parodontiitin muodostumisen riskiä ja parodontiittiin liittyvä krooninen tulehdustila heikentää verensokerin säätelyä. Diabeetikon on erittäin tärkeä pitää huolta suun terveydestä. Muista kaksi asiaa: hyvä sokeritasapaino ja hammashygienia. Hyvään hammashygieniaan kuuluu säännöllinen vierailu hammaslääkärillä ja Lumoral-tuotteella voi tehostaa merkittävästi kotona tehtävää hampaiden puhdistusta.

Kyllä voi. Lumoralin avulla vähennetään vahingollista bakteerikantaa suusta niin, että saadaan pienettyä gingiviitin riskiä. Kun gingiviitti saadaan hoidettua pois jo varhain, ei parodontiitti pääse kehittymään. Jos taas parodontiitti on jo kehittynyt, Lumoralin avulla saadaan vähennettyä parodontiittia ylläpitävää bakteerikantaa suussa ja hidastettua sairauden etenemistä.

Parodontiitissa säännöllinen ylläpitohoito suun terveyden ammattilaisen luona on tärkeä osa hoitoa. Keskeistä on myös olla itse huolellinen omahoidon kanssa kotona. Parodontiittia hoidetaan siis yhteistyössä, ja Lumoralin avulla voidaan päästä tehokkaampiin tuloksiin.
Näin Lumoral auttaa
Ehkäisee ientulehdusta
Lumoral tappaa tulehduksia aiheuttavia bakteereja plakissa.
Ehkäisee hampaiden reikiintymistä
Lumoral vähentää haitallisten bakteerien määrää tehokkaammin kuin mikään muu suuhuuhde.
Vähentää hammaskiven muodostumista
Estää hammasplakin muodostumista ja siitä seuraavaa hammaskiven kehittymistä.
Mitä Lumoralin käyttäjät sanovat?
Hampaat tuntuvat joka käytön jälkeen todella puhtailta!
Minna N.
Olen erittäin tyytyväinen Lumoraliin. Sen käytöstä on ihan selvästi ollut sekä terveys- että kosmeettista hyötyä.
Susanna V.
Lumoral on erittäin helppo käyttää ja paransi suuhygieniaa nopeasti. Limakalvojen kunto parani muutamassa viikossa ja hampaat tuntuvatkin puhtaammilta. Päivittäinen harjaus myös helpottui.
Hannu K.
Hampaat tuntuvat joka käytön jälkeen todella puhtailta!
Minna N.
TILAA NYT
Lääkärien suosittelema
Lumoral on lupaava ratkaisu plakin hallintaan ja hammassairauksien ehkäisyyn. Perheeni käyttää Lumoralia.”
Sari Miettinen
Hammaslääkäri
Käytän Lumoralia itse ja suosittelen sitä potilailleni."
Pauli Kossila
Hammaslääkäri, Aboadent-klinikka
Erityisesti potilaat, joilla on parodontiitille altistavia tekijöitä kannattaa harkita Lumoralin käyttöönottoa. Sen edut ovat merkittävät ja tämä on menetelmä, jonka terveyttä edistävä vaikutus on kiistaton.”
Pirta Liljekvist
Hammaslääkäri
100% tyytyväisyystakuu

Jos et koe hyötyväsi Lumoral-menetelmästä, voit palauttaa (myös käyttämäsi) tuotteen 30 vuorokauden kuluessa. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan.