Lumoral ehkäisee hampaiden reikiintymistä
Lumoral on suomalainen, tutkittu ja tehokas menetelmä suuhygienian parantamiseen kotona
Lumoral on erittäin helppo käyttää ja paransi suuhygieniaa nopeasti.
Hannu K.
TILAA NYT NÄIN LUMORAL EHKÄISEE HAMPAIDEN REIKIINTYMISTÄ
Näin käytät Lumoralia
Näin käytät Lumoralia
  1. Purskuttele Lumorinse-suuhuuhteella. Valoherkkä väriaine kiinnittyy plakin pintaan.
  2. Valota Lumoralilla. Valo aktivoi Lumorinsen, ja antibakteerinen vaikutus käynnistyy.
  3. Harjaa hampaat huolellisesti. Mikroskooppinen plakki irtoaa, ja hampaistasi tulee hämmästyttävän puhtaat.
Video: Lumoral ja karies
Miten Lumoral ehkäisee hampaiden reikiintymistä?

Hampaiden reikiintymistä (kariesta) aiheuttavat tietyt bakteerilajit, jotka voivat muodostaa hiilihydraateista happamia yhdisteitä aineenvaihdunnassaan. Näillä bakteereilla on myös kyky kestää kestää happamia, matalan pH-arvon ympäristöjä. Reikiintyminen on pitkäaikainen prosessi, joka alkaa, kun happoa tuottavat bakteerit muodostavat plakkia hampaan pinnalle.

Mutans streptokokki-bakteerit on tunnistettu yhdeksi tärkeimmistä reikiintymistä aiheuttavaksi bakteeriksi. Sillä on hyvä biofilmin muodostuskyky ja erinomainen kyky muodostaa happamia yhdisteitä ja sietää matalan pH:n ympäristöä.

Karies alkaa, kun mutans-streptokokkibakteerit saavat hiilihydraatteja juomista tai ruoasta. He prosessoivat näitä hiilihydraatteja energiaksi ja rakentavat monimutkaisista polysakkarideista rakenteen elinympäristönsä suojelemiseksi. Tätä rakennetta kutsutaan biofilmiksi tai hammasplakiksi. Plakin suojaamat bakteerit elävät monimuotoisissa yhdyskunnissa, joissa jokaisella lajilla on oma roolinsa.

Bakteerit vapauttavat happamia yhdisteitä, jotka alentavat pH-arvoa paikallisesti. Jos paikallinen pH laskee alle 5, hampaan kiille alkaa liueta. Sylki yrittää estää prosessin toimimalla puskurina, joka estää pH: n laskua. Syljen mineraalit alkavat uudelleen mineralisoida liuennutta kiillettä.

Kariesvaurion muodostumisen estämiseksi on tärkeää puhdistaa hampaiden pinnat perusteellisesti. Happamat juomat, sokeripitoiset välipalat ja tiheät ruokailuvälit voivat keskeyttää uudelleen mineralisoitumisen. Hammasystävällisiin ruokailutapoihin kuuluvat siis selkeät tauot ruokailujen välillä.

• Lumoral eliminoi tehokkaasti reikiintymistä aiheuttavat Streptococcus mutans-bakteerit
• Lumoral auttaa poistamaan plakin erittäin tarkasti
• Uusi plakki kehittyy hitaammin hampaan pinnalle

Lumoralilla on erinomainen antibakteerinen vaikutus mutans-streptokokki -bakteereihin. Se kykenee poistamaan jopa yksittäiset bakteerit hampaiden pinnalta. Lumoral vaikuttaa myös plakin suojassa oleviin bakteereihin, ja sen avulla plakki on myös helpompi harjata pois.

Tavanomaisen hampaiden harjauksen jälkeen jää yleensä jäännösplakkia. Kun Lumoralin avulla jäännösplakin bakteerit saadaan eliminoitua, hampaiden pinta tuntuu tasaisemmalta ja liukkaammalta harjauksen jälkeen.

Joillakin ihmisillä on suussa aggressiivisempi bakteeripopulaatio kuin muilla. Samalla suuhygieniatasolla yksi voi kärsiä useista kariesvaurioista, kun toisella ei ole yhtään reikiä. Lumoral auttaa hallitsemaan kariesta aiheuttavaa bakteerikantaa, kun tarvitaan tehostettua suuhygieniaa.
Näin Lumoral auttaa
Ehkäisee ientulehdusta
Lumoral tappaa tulehduksia aiheuttavia bakteereja plakissa.
Ehkäisee hampaiden reikiintymistä
Lumoral vähentää haitallisten bakteerien määrää tehokkaammin kuin mikään muu suuhuuhde.
Vähentää hammaskiven muodostumista
Estää hammasplakin muodostumista ja siitä seuraavaa hammaskiven kehittymistä.
Mitä Lumoralin käyttäjät sanovat?
Hampaat tuntuvat joka käytön jälkeen todella puhtailta!
Minna N.
Olen erittäin tyytyväinen Lumoraliin. Sen käytöstä on ihan selvästi ollut sekä terveys- että kosmeettista hyötyä.
Susanna V.
Lumoral on erittäin helppo käyttää ja paransi suuhygieniaa nopeasti. Limakalvojen kunto parani muutamassa viikossa ja hampaat tuntuvatkin puhtaammilta. Päivittäinen harjaus myös helpottui.
Hannu K.
Hampaat tuntuvat joka käytön jälkeen todella puhtailta!
Minna N.
TILAA NYT
Lääkärien suosittelema
Lumoral on lupaava ratkaisu plakin hallintaan ja hammassairauksien ehkäisyyn. Perheeni käyttää Lumoralia.”
Sari Miettinen
Hammaslääkäri
Käytän Lumoralia itse ja suosittelen sitä potilailleni."
Pauli Kossila
Hammaslääkäri, Aboadent-klinikka
Erityisesti potilaat, joilla on parodontiitille altistavia tekijöitä kannattaa harkita Lumoralin käyttöönottoa. Sen edut ovat merkittävät ja tämä on menetelmä, jonka terveyttä edistävä vaikutus on kiistaton.”
Pirta Liljekvist
Hammaslääkäri
100% tyytyväisyystakuu

Jos et koe hyötyväsi Lumoral-menetelmästä, voit palauttaa (myös käyttämäsi) tuotteen 30 vuorokauden kuluessa. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan.