Lumoral ehkäisee ientulehdusta
Lumoral on suomalainen, tutkittu ja tehokas menetelmä suuhygienian parantamiseen kotona
Tilasin tuotteen kesällä ja se on täyttänyt odotukseni.
Veli K
TILAA NYT Lue, miten Lumoral ehkäisee ientulehdusta
Näin käytät Lumoralia
Näin käytät Lumoralia
  1. Purskuttele Lumorinse-suuhuuhteella. Valoherkkä väriaine kiinnittyy plakin pintaan.
  2. Valota Lumoralilla. Valo aktivoi Lumorinsen, ja antibakteerinen vaikutus käynnistyy.
  3. Harjaa hampaat huolellisesti. Mikroskooppinen plakki irtoaa, ja hampaistasi tulee hämmästyttävän puhtaat.
Miten Lumoral hoitaa ientulehdusta?

Ientulehduksen ensimmäisen oireet ovat hengityksen haju, punoittavat ja hiukan turvonneet ikenet, ja verenvuoto harjatessa tai lankaamisen yhteydessä. Verenvuoto ikenistä ei ole normaalia, ja siihen tulisi puuttua parantamalla tulehtuneen kohdan puhdistamista. Tulehdus rauhoittuu, kun bakteeriärsytys poistuu.

Ientulehdus johtuu bakteeriärsytyksestä, joka syntyy puutteellisesta hampaiden puhdistamisesta. Hampaiden pintaan kertyy jatkuvasti plakkia, joka tulee poistaa huolellisesti vähintään kahdesti päivässä. Jos plakkia ei poisteta, sen bakteerit ärsyttävät ikeniä, ja reaktiona bakteeriärsytykselle ien puolustautuu tulehdusreaktion avulla. Tulehdus kehittyy nopeasti erityisesti hampaiden väleihin. Se myös rauhoittuu nopeasti, kun bakteeriärsytys poistuu. Puhdistamista tulee lisätä heti, kun havaitsee ientulehdusta.

Plakki eli hampaiden biofilmi on bakteerien ja niiden aineenvaihduntatuotteiden muodostama rakenne. Sen tehtävänä on suojata bakteeriyhdyskuntaa. Plakin suojissa bakteereiden on hyvä elää ja lisääntyä. Plakki kiinnittyy hyvin hampaiden pinnan epätasaisuuksiin.

Hampaiden välejä ei saavuteta hammasharjalla, joten hammasvälit puhdistetaan plakista hammasväliharjan tai hammaslangan avulla. Plakki ei ole vain esteettinen haitta, vaan sen bakteerit voivat vahingoittaa ikeniä ja hampaita.

Huolellinenkin hampaiden harjaaminen jättää jälkeensä jäännösplakkia. Syljen kalsiumyhdisteiden kanssa jäännösplakki mineralisoituu hammaskiveksi. Hammaskiven huokoinen pinta toimii edelleen hyvänä kiinnittymisalustana bakteereille. Jos ienrajaan on kertynyt hammaskiveä, bakteereita on vaikea puhdistaa ienrajasta. Hammaskiveä voi muodostua myös ikenen alle, ja se syventää ientaskua. Ienrajan alainen hammaskivi altistaa parodontiitin kehittymiselle. Hammaskiveä ei voi poistaa itse, vaan se poistetaan suuhygienistin vastaanotolla.

Lumoral-hoito vähentää vahingollisten bakteerien määrää hampaiden pinnalta hoitaen aktiivista ientulehdusta ja ehkäisten sen kehittymistä. Kun ientulehdus saadaan hoidettua pois jo varhain, ei parodontiitti pääse kehittymään. Lumoralin käyttö myös tehostaa ienten aineenvaihduntaa ja niiden elinvoimaisuutta.

Lumoral eliminoi plakin bakteerit, ja tämän jälkeen bakteerikerros on helpompi harjata pois. Tämän voi tuntea hampaiden pinnan sileytenä käytön jälkeen. Henkilöt, joilla hammaskiveä yleensä muodostuu paljon, ovat huomanneet, että säännöllinen Lumoralin käyttö vähentää hammaskiven muodostumista. Menetelmän antibakteerinen vaikutus kohdistuu plakkiin, eikä vaikuta muualla suussa.

Näin Lumoral auttaa
Ehkäisee ientulehdusta
Lumoral tappaa tulehduksia aiheuttavia bakteereja plakissa.
Ehkäisee hampaiden reikiintymistä
Lumoral vähentää haitallisten bakteerien määrää tehokkaammin kuin mikään muu suuhuuhde.
Vähentää hammaskiven muodostumista
Estää hammasplakin muodostumista ja siitä seuraavaa hammaskiven kehittymistä.
Mitä Lumoralin käyttäjät sanovat?
Hampaat tuntuvat joka käytön jälkeen todella puhtailta!
Minna N.
Olen erittäin tyytyväinen Lumoraliin. Sen käytöstä on ihan selvästi ollut sekä terveys- että kosmeettista hyötyä.
Susanna V.
Lumoral on erittäin helppo käyttää ja paransi suuhygieniaa nopeasti. Limakalvojen kunto parani muutamassa viikossa ja hampaat tuntuvatkin puhtaammilta. Päivittäinen harjaus myös helpottui.
Hannu K.
Hampaat tuntuvat joka käytön jälkeen todella puhtailta!
Minna N.
TILAA NYT
Lääkärien suosittelema
Lumoral on lupaava ratkaisu plakin hallintaan ja hammassairauksien ehkäisyyn. Perheeni käyttää Lumoralia.”
Sari Miettinen
Hammaslääkäri
Käytän Lumoralia itse ja suosittelen sitä potilailleni."
Pauli Kossila
Hammaslääkäri, Aboadent-klinikka
Erityisesti potilaat, joilla on parodontiitille altistavia tekijöitä kannattaa harkita Lumoralin käyttöönottoa. Sen edut ovat merkittävät ja tämä on menetelmä, jonka terveyttä edistävä vaikutus on kiistaton.”
Pirta Liljekvist
Hammaslääkäri
100% tyytyväisyystakuu

Jos et koe hyötyväsi Lumoral-menetelmästä, voit palauttaa (myös käyttämäsi) tuotteen 30 vuorokauden kuluessa. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan.