Uusi Lumoral mobiiliapplikaatio motivoi nostamaan suunterveyden kokonaan uudelle tasolle

Uusi Lumoral mobiiliapplikaatio motivoi nostamaan suunterveyden kokonaan uudelle tasolle

Terveysteknologiayhtiö Koite Health ja ohjelmistokehitysyhtiö Reaktor ovat yhdessä kehittäneet uuden suunterveyttä tukevan mobiilisovelluksen, Lumoral appin. Sovellus auttaa käyttäjiään ylläpitämään kestäviä suunhoitotapoja, ja sen tavoitteena on integroida modernia teknologiaa vaivattomasti osaksi Lumoral-käyttäjien päivittäisiä suuhygieniarutiineja.

Lumoral on suomalainen hammaslääketieteen keksintö, joka poistaa suun haitallisia bakteereja tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti valoaktivoitavan suuhuuhteen avulla. Uuden sovelluksen avulla Lumoral-menetelmän käyttäjät voivat luoda itselleen uudet ja pysyvät hammashoidon rutiinit, jotka auttavat motivoimaan säännölliseen Lumoralin käyttöön suunterveyden eduksi.

"Lumoral-hoidon vaikuttavuus on rinnasteinen käyttäjän hoitofrekvenssiin. Tästä syystä haluamme helpottaa käyttäjiämme rakentamaan heille oman Lumoral-rutiinin. Lumoral app mahdollistaa helpon ja automatisoidun Lumorinse-tablettien tilauksen sekä oman Lumoral-käyttörutiinin luomisen muistutuksineen. Sovellus mahdollistaa myös oman suunterveyden kehittymisen sekä Lumoral-laitteen käyttöhistorian seurannan", sanoo Koite Health Oy:n toimitusjohtaja Sakari Nikinmaa.

Ilmainen Lumoral app -sovellus sisältää muun muassa räätälöidyn Lumoral-valmennusohjelman, älykkään kalenterin, muistutuksia ja tilastosivun suunterveyden edistymisen seuraamiseksi. Sovelluksen kautta käyttäjä voi myös kerätä käyttödataa, jonka avulla voi seurata oman suunterveytensä kehittymistä kohti parempaa.

"Ymmärrys Lumoral-laitteesta ja käyttäjien tarpeista oli olennaista, kun lähdimme yhdessä kehittämään Lumoral app -sovellusta. Laaja testaus- ja tutkimusvaihe tarjosivat arvokkaita oivalluksia, ohjaten intuitiivisen sovelluskäyttöliittymän luomista", sanoo Reaktor Oy:n Business Director Marko Sibakov.

"Erityistä huomiota kiinnitimme Lumorinse-tablettien tilaamisen helpottamiseen. Nyt voit helposti ostaa ne sovelluksen omasta kaupasta."

Yhteistyö Reaktorin kanssa varmisti sen, että Lumoral -sovelluksen visio oli saumattomassa yhteydessä käyttäjien tarpeisiin.

"Kyseessä on Koite Healthin ensimmäinen digitaalinen tuote ja halusimme valita parhaan kumppanin sen toteuttamiseen. Reaktorin kansainvälinen asiantuntijatiimi ja asiakaskeskeinen lähestymistapa auttoivat luomaan ensiluokkaisen ratkaisun. Olemme innoissamme ja kuuntelemme tarkalla korvalla miten Lumoral perhe ottaa uuden sovelluksen vastaan.", kommentoi Koite Health Oy:n markkinointijohtaja Pekka Ruuska.

Lataa tästä Lumoral app

Lisätietoja:

Sakari Nikinmaa

Toimitusjohtaja, Koite Health

+358 40 8222 034, sakari@koitehealth.com

Koite Health

Koite Health on suomalainen terveysteknologiayritys, jonka kehittämä kaksoisvalohoitoon perustuva innovaatio on mullistanut suomalaisten suunterveyden hoidon. Yrityksen asiantuntijatiimi koostuu kokeneista lääkäreistä ja teknologiaosaajista. Yhtiön perustajat Sakari Nikinmaa, Tommi Pätilä ja Juha Rantala perustivat Koite Healthin syyskuussa 2018 osana Business Finlandin ja Aalto-yliopiston rahoittamia merkittävien lääketieteellisten innovaatioiden kaupallistamiseen tähtääviä hankkeita. Koite Health nimettiin Euroopan parhaimmistoon kuuluvaksi terveysteknologiayhtiöksi Tech Tour 22 -kilpailussa.

Yhtiön kehittämä Lumoral on hampaita puhdistava laite, jota käytetään säännöllisen hampaiden harjauksen lisäksi. Laite soveltuu kaikille, mutta on erityisen tärkeä niille, joilla esiintyy reikiintymistä tai ientulehdusta. Lumoral on tieteellisesti kehitetty, ja sen antibakteerinen teho on hyvin todettu. Lumoral on luokan II lääketieteellinen ja CE-hyväksytty laite.         

Reaktor

Reaktor Oy on suomalainen ohjelmistokehitysyritys, joka tarjoaa palveluita digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen. Yritys on erikoistunut ohjelmistokehitykseen, suunnitteluun ja konsultointiin eri aloilla, kuten verkkopalveluissa, mobiilisovelluksissa, tekoälyssä ja pilvipalveluissa. Reaktorilla on vahva maine teknologian ja innovaation edelläkävijänä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.