Ruotsin Suuhygienistipäivät 2023 -tapahtuma lähestyy – Lumoral mukana tilaisuudessa

Ruotsin Suuhygienistipäivät 2023 -tapahtuma lähestyy – Lumoral mukana tilaisuudessa

Yli 700 rekisteröitynyttä suuhygienistiä on ilmoittautunut Ruotsin vuotuisille suuhygienistipäiville kuulemaan viimeisimpiä alan uutisia ja hammaslääketieteen alan ammattilaisten esityksiä. Mukana tapahtumassa on myös suomalaiskeksijöiden Lumoral-innovaatio.

– Haluamme tavoittaa kaikki maamme suuhygienistit. Kiinnostus Lumoralia kohtaan on Ruotsissa erittäin suurta, ja olemme saaneet monia kutsuja suuhygienistien omiin alueellisiin tapaamisiin ympäri maata, kertoo Koite Health Oy:n Ruotsin markkinoista vastaava Helen Huttunen

– Suuhygienistipäivillä voimme tavata alan asiantuntijoita ja kollegoja. Pääsemme myös kuulemaan upeita tarinoita siitä, miten potilaat ovat toipuneet Lumoralin avustuksella. Tämä on kannustavaa.

Huttunen muistuttaa, että nykyiset tarjolla olevat perinteiset suuhygieniakeinot ovat riittämättömät. Paraskin sähköhammasharja poistaa tutkimusten mukaan suun haitallisesta bakteeristosta vain noin 60 prosenttia.

– Plakkia jää ienrajaan, kruunujen ja siltojen ympärille. Tähän jäännösplakkiin on vaikea päästä käsiksi hammasharjalla ja hammasväliharjalla tai hammaslangalla, jolloin ongelmia suunterveyden kanssa syntyy.

Suuhygienisteillä on suuri vastuu potilaan hampaiden terveydestä, Huttunen muistuttaa.

– Potilaat luottavat täysin suuhygienistiinsä ja hänen tietämykseensä suunterveydestä. Siksi on tärkeää, että Lumoralin kaltaiset uudet menetelmät tavoittavat kaikki ammattikunnan jäsenet.

 

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.

Äitienpäivä – Katso tarjoukset! Äitienpäivä – Katso tarjoukset!