QAdental tuo webinaarissaan esille parodontiitin, yleissairauksien sekä Lumoral-hoidon välisen yhteyden

QAdental tuo webinaarissaan esille parodontiitin, yleissairauksien sekä Lumoral-hoidon välisen yhteyden

QAdentalin tuleva webinaari tarjoaa katselijoilleen kattavan tietopaketin parodontiitista ja sen yhteyksistä moniin pitkäaikaissairauksiin, kuten sydänsairauksiin. Perjantaina 1.9.2023 kello 14.30 järjestettävässä webinaarissa luennoimassa ovat professori EHL Anna Maria Heikkinen sekä dosentti EL Tommi Pätilä. Poikkeuksellisesti live webinaari tarjotaan myös QAdentalin ulkopuolisille aiheesta kiinnostuneille kuulijoille. 

Anna Maria Heikkinen on koulutukseltaan parodontologian ja terveydenhuollon erikoishammaslääkäri. Hän pohtii luennossaan muun muassa parodontiitin patogeneesin ja riskitekijöiden nykykäsitystä, mikä on näissä keskeistä? Entä, miten parodontiittia voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa?

Tommi Pätilä on lasten sydän- ja rintaelinkirurgian erikoislääkäri. Pätilä on ollut mukana kehittämässä kotimaista Lumoral-hoitoa, joka ennaltaehkäisee ja parantaa vakavia iensairauksia. Pätilä paljastaa luennossaan Lumoral-menetelmän toimintaperiaatteet. Samalla hän esittelee Euroopan laajimman satunnaistetun parodontiittitutkimuksen, HOPE-CP-tutkimuksen tulokset. Sydänkirurgina hän tuo esille erityisesti parodontiitin yhteyden sydänsairauksiin.

QAdental

QAdental on kansainvälinen hammaslääketieteen koulutusportaali, jonka yhteisössä on yli 5 000 jäsentä. QAdentalin tavoitteena on tukea hammaslääkäriyhteisöä tarjoamalla hammaslääkäreille alan viimeisintä tietoa.

QAdental järjestää webinaarien ohella alan asiantuntijoille suunnatun vuosittaisen QAdental Forum -tapahtuman, jonka laadukas ohjelma kattaa hammaslääketieteen erikoisteemoja. Tilaisuus on suunnattu hammaslääkäreiden ohella suuhygienisteille ja suunterveydenhuollon hallinnossa työskenteleville henkilöille.

QAdental tuottaa jatkuvasti uutta verkko-oppimateriaalia, esimerkiksi webinaareja, vodcasteja, podcasteja ja toimenpidevideoita. QAdentalin digitaalinen täydennyskoulutuspalvelu on laajasti käytössä suomalaisten hammaslääkärien ja muiden hammaslääketieteen alan ammattilaisten keskuudessa.

Striimilinkki webinaariin www.qadental.com/lumoral aukeaa pari tuntia ennen webinaarin alkua.

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.