Lumoral-innovaatio nyt saatavilla tunnetun apteekkiketjun kautta Ruotsissa

Lumoral-innovaatio nyt saatavilla tunnetun apteekkiketjun kautta Ruotsissa

Koite Health Oy:n Lumoral-suunhoitolaite on nyt Apotek Hjärtatin valikoimassa Ruotsissa. Tuotelanseeraus laajentaa Lumoralin saatavuutta Pohjoismaiden suurimmalla kuluttajamarkkina-alueella.

Kaksoisvalohoitoon perustuva antibakteerinen  Lumoral-laite eliminoi haitalliset bakteerit hammasplakista kohdennetusti ja hoitaa suun tulehduksia ylläpitäen suun normaaliflooraa. Lumoral tehostaa merkittävästi normaalia suuhygieniaa ja jopa parhaiden sähköhammasharjojen puhdistustehoa.

Tutkimusten mukaan Lumoralin vaikutus eliminoi tehokkaasti suun haitallista bakteeristoa hoitaen myös pitkälle edennyttä iensairautta. Vastaavanlaisia valoaktivoitavia antibakteerisia hoitoja on aiemmin ollut käytössä esimerkiksi hammaslääkäriklinikoillalla. Ongelmana on kuitenkin ollut hoitojen kalleus ja toteuttaminen riittävän usein, jotta niistä olisi riittävästi apua.

Viimeisen vuoden aikana Lumoral on laajentunut useille uusille Euroopan markkinoille, mukaan lukien Saksa, Italia, Iso-Britannia ja Tanska. Yhtiö avaa jatkuvasti uusia markkinoita ja solmii myös jatkuvasti uusia jakelukumppanuuksia jo tutuilla markkina-alueilla.

Koite Healthin tavoitteena on tarjota parasta mahdollista asiakaskokemusta ja helppoa saatavuutta Lumoral- ja Lumorinse-tuotteille. Apotek Hjärtatilla tapahtuva lanseeraus valittuna jälleenmyyjänä on ratkaisevan tärkeää meille, jotta voimme tarjota palvelua ja tuotteita koko Ruotsissa, kommentoi Koite Health Oy:n toimitusjohtaja Sakari Nikinmaa.

Apteekit ovat luotettava tietolähde kaikissa lääkehoitoa ja terveyttä koskevissa kysymyksissä.

Siksi Koitteelle on luonnollista, että maailman innovatiivisin ja kliinisesti todistettu suun terveyden ratkaisu, Lumoral, on saatavilla apteekeissa ympäri Ruotsia, Nikimaa jatkaa.

Ruotsissa, kuten muualla Euroopassa, kysyntä tehokkaille ja helppokäyttöisille terveystuotteille on kasvussa.

Jo nyt näemme Ruotsin Lumoralin myynnin nopeaa kasvua satojen uusien käyttäjien myötä joka kuukausi. Apteekkiyhteistyö tulee edistämään myyntiä entisestään, kun teemme yhteistyötä johtavan paikallisen kumppanin kanssa vahvistaaksemme tuotetietoisuutta ja saatavuutta, sanoo Koite Health Oy:n Ruotsin markkinoista vastaavava Helen Huttunen.

Suun terveys on äärimmäisen tärkeää yleisterveydelle, ei vain suun terveydelle. Tuotteiden helppo käytettävyys ja saatavuus lisäävät ihmisten kiinnostusta ja ylläpitävät jatkuvuutta suun terveyden hoitamisessa. Nyt kun Lumoral on helposti saatavilla Apotek Hjärtat -ketjun kautta, kiinnostus kasvaa luonnollisesti entisestään, Huttunen toteaa.

Lanseerauksen alkuvaiheessa Lumoral-tuotteet ovat saatavilla Apotek Hjärtatin verkkokaupan kautta.

 

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.