Lumoralilla on jo yli 3 000 tyytyväistä käyttäjää

Lumoralilla on jo yli 3 000 tyytyväistä käyttäjää

Julkaistu: 18.6.2021

Lumoralilla on jo yli 3 000 tyytyväistä käyttäjää. Iloitsemme siitä, että olemme päässeet osaksi ihmisten arkea ja suun terveyden edistämistä.

Vuosina 2014–2019 Lumoral-tiimimme teki tuhansia bakteriologisia tutkimuksia yleisimmillä hammas- ja ihopatogeeneillä, eli taudinaiheuttajilla. Tärkein havaintomme oli, että antibakteerinen fotodynaaminen terapia on erittäin tehokas hampaiden reikiintymistä, plakkia muodostavia ja ientulehdusta aiheuttavia bakteereita vastaan.

Havainto ohjasi kehitystyötä hammassairauksien hoitoon, jotka ovat suurilta osin ehkäistävissä ja liittyvät yli 200 krooniseen systeemiseen sairauteen. Näihin lukeutuvat diabetes, sydän- ja verisuonitaudit, syöpä, sekä alhainen syntymäpaino. Bakteeri-infektioiden hoito on myös vaikeutumassa, koska antibioottiresistenssi on kasvava ongelma terveydenhuollossa. 

Bakteeritutkimuksissa Lumoralin ainutlaatuinen kahteen valon aallonpituuteen perustuva antibakteerinen menetelmä päihitti useimmat antibakteeriset hoidot ja antibiootit, ilman bakteeriresistenssin kehittymistä. Antibakteerisen vaikutuksen todettiin olevan 100 000 kertaa tehokkaampi kuin alan standardina pidetyllä klooriheksidiinillä. Erotuksena Lumoral ei vaikuta suun normaaliin bakteeritasapainoon. Lumoral-tuote sai alkunsa tehdyn tutkimustyön pohjalta vuonna 2020.

Asiakastyytyväisyys yli 99 %

Vuodesta 2020 alkaen olemme tarjonneet asiakkaillemme yli 150 000 antibakteerista hoitoa ja asiakastyytyväisyys on ollut yli 99 prosenttia. Olemme myös jatkaneet tutkimus- ja kehitystyötä yhdessä yliopistosairaaloiden, hammaslääkäreiden ja arvostettujen hammaslääketieteen professoreiden kanssa.

Parodontologit ja hammaskirurgit ovat raportoineet ennennäkemätöntä kehitystä ienterveydessä potilaillaan, jotka käyttävät Lumoralia. Tutkimustuloksiamme on julkaistu vuoden aikana kansainvälisesti tunnetuissa tiedejulkaisuissa, joihin voit tutustua lisää Lumoralin tiede-osiossa.

Lumoral-menetelmä on erittäin turvallinen antibakteerisen hoidon muoto. Useat hammaslääkäri- ja suuhygienistiklinikat suosittelevat Lumoralia asiakkailleen. Lumoral-menetelmään perehtyneet klinikat tarjoavat asiantuntevaa palvelua ja neuvovat Lumoralin käytössä.

Asiakastuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Asiantuntijaklinikoita ovat Aboadent Turussa, Hammasklinikka Kruunu sekä SmileSpa suuhygienistiklinikka Tampereella, HammasHammas Helsingissä, Oral Iso Omena Espoossa, Aurorahammas Vaasassa ja Jouhevat-klinikka Ylivieskassa.

Lumoral-tuotteita saa nykyisin myös kaikista apteekeista sekä verkkokaupoista, jotka panostavat laadukkaisiin suun terveyden tuotteisiin. Tällaisia ovat mm. OLO-apteekin ja Hampaille.fi-verkkokaupat, OLO-apteekit Graniittitalossa, Pajamäessä ja Ympyrätalossa; Punavuoren ja Hietalahden apteekit Helsingissä sekä Tapiolan Apteekki Espoossa.

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.