Lumoral valokeilassa IDS 2023 -tapahtumassa

Lumoral valokeilassa IDS 2023 -tapahtumassa

Hammaslääketieteen alan johtava IDS 2023 -tapahtuma käynnistyi 14.3.2023 houkutellen yli 160 000 hammaslääkäriä ja hammaslääketieteen ammattilaista vierailijoikseen. Viisi päivää kestävässä tapahtumassa esittäytyi suomalainen terveysteknologiayritys Koite Health kansainvälistä kiinnostusta herättäneen Lumoral-innovaationsa kanssa. Yhteensä yli 2 000 näytteilleasettajaa yli 50 maasta ilmoittautui tapahtumaan.

Tämän vuoden hammaslääketieteen alan suurtapahtuma, jonka teemana oli Hammaslääketieteen tulevaisuus, tarjosi osallistujilleen kattavan valikoiman alan seminaareja, työpajoja ja tuote-esittelyjä.

Messuosastollaan Koite Health esitteli Lumoral-hoidolla tehtyjä viimeisimpiä tieteellisiä tutkimuksia. Mukana IDS-tapahtumassa Lumoral-tiimillä oli saksalainen kumppani white cross GmbH, joka on arvostettu hammaslääketieteen alan johtaja Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Yhtiö kouluttaa kolmanneksen kaikista Saksan uusista suunhoidon avustajista ja suuhygienisteistä.

Akatemian kouluttajat olivat paikalla kertomassa saksalaisille hammaslääkäreille ja alan opiskelijoille, kuinka Lumoral-hoidon avulla työskennellään potilaan yksilöllisen riskin mukaisesti.  

IDS on johtava maailmanlaajuinen hammaslääketieteen alan messutapahtuma ja merkittävin innovaatioiden ja markkinatrendien suunnannäyttäjä. Viiden messupäivän aikana sadat alan jakelijat ja hammaslääkärit kautta maailman osoittivat mielenkiintoa Lumoral-teknologiaan, sanoo Koite Healthin toimitusjohtaja Sakari Nikinmaa.

Lumoral tarjoaa merkittävän ja ainutlaatuisen työkalun potilaiden hoitoon. Jakelijoille se tarjoaa ainutlaatuisen lisän tarjoomaan – myös kilpailuvaltin tilanteessa, jossa vastaavia tuotteita ei ole markkinoilla. 

IDS tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi. Näyttelyssä on esillä suun terveydenhuollon tuotteita ja palveluita, mukaan lukien hammaslääketiede, hammastekniikka, infektioiden hallinta ja ylläpito.

 

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.