Lumoral perustuu Aalto yliopistossa aloitettuun tutkimukseen

Lumoral perustuu Aalto yliopistossa aloitettuun tutkimukseen

"Uusi menetelmä tappaa hampaista haitalliset bakteerit", uutisoi Aalto-yliopisto.

Suomalaistutkijoiden kehittämä turvallinen menetelmä perustuu kaksoisvalohoitoon. Menetelmä ei häiritse suun normaalia bakteeriflooraa eikä aiheuta resistenssiä. Hyötyjinä olisivat erityisesti syöpäsairaat ja diabeetikot. 

Aalto Yliopisto uutisoi Koite Healthin tieteellisestä tutkimuksesta ja korkean teknologian suuvedestä, joka torjuu hammasplakin haitallisia bakteereja. Lumoral-menetelmä perustuu tämän Biodesign-hankkeesta alkunsa saaneen, vuosia kestäneen tutkimustyön tuloksiin. Artikkelissa kuvataan menetelmän periaatteet ja se perustelee myös, miksi hammasterveys on niin tärkeää.

Suun piilevät ja krooniset tulehdukset voivat edesauttaa monien vakavien sairauksien kuten sydän- ja verisuonitautien, diabeteksen ja keuhkosyövän syntyä sekä moninkertaistaa ennenaikaisen synnytyksen riskin odottavilla äideillä.

Hampaiden säännöllinen puhdistaminen on paras tapa ehkäistä hammassairauksia – muttei aina riittävä. Hampaiden pesu jättää usein jälkeensä mikroskooppista plakkia.

Uuden menetelmän avulla voidaan vaikuttaa tehokkaasti bakteereihin, sekä poistaa silmille näkymätöntä plakkia, jota on muutoin vaikeata poistaa.

Artikkelissa saamme myös kuulla perustajajäsenten kohtaamisesta ja tutkimusprojektin alkuaskeleista. 

Lue koko artikkeli Aallon sivuilla tästä.

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.