Lumoral on kauniin ja terveen hymyn salaisuus

Lumoral on kauniin ja terveen hymyn salaisuus

Kesäkausina monien kiinnostus esteettistä hammashoitoa kohtaan kasvaa. Säännöllisesti käytettynä Lumoral auttaa saavuttamaan kauniin ja terveen hymyn. Kun Lumoral-hoidon yhdistää ammattilaisen tekemään valkaisuhoitoon, pysyy hymy kirkkaana pitkään samalla, kun suunterveys hioutuu huippukuntoon.

Hannele Nyfors, suuhygienisti ja hammashoitaja Espoosta, on vuosikymmenien ajan toiminut sekä kunnallisella että yksityisellä sektorilla. Nyfors korostaa työssään ennaltaehkäisevän suun hoidon merkitystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

– Ennaltaehkäisevässä hoidossa pidän tärkeänä rutiineja, kuten hampaiden harjaamista kahdesti päivässä, hammasvälien päivittäistä puhdistusta ja säännöllistä, suuhygienistin tekemää hampaiden puhdistusta. Lumoral-hoidon lisääminen nostaa suun omahoidon toiselle tasolle, Nyfors toteaa.

Kaunis hymy vaikuttaa itsetuntoon

Nyforsin mukaan esteettisen hammashoidon tarve kasvaa Suomessa erityisesti kesäisin, jolloin valkaisuhoitojen asiakasmäärät tuplaantuvat. Kauniin ja terveen hymyn tavoittelu ei ole pinnallisuuden merkki, vaan osoitus siitä, että huolehditaan itsestä. Tämä heijastuu positiivisesti myös itsetuntoon ja mielen hyvinvointiin.

– Ihmisten on helppo hymyillä ja olla sinut itsensä kanssa, kun hampaat ovat puhtaan vaaleat ja ikenet terveet. Tämä vaikuttaa suoraan itsetuntoomme, Nyfors korostaa.

Esteettisillä hampaiden hoidoilla on myös positiivisia vaikutuksia suunterveyteen, sillä ne inspiroivat pitämään hampaista ja suunterveydestään entistä paremmin huolta. Nyfors mainitsee asiakkaastaan, joka lopetti 25 vuoden tupakoinnin tehovalkaisun jälkeen – tämä jos mikä vaikuttaa suoraan yleisterveyteen.

Lumoral tukee suun omahoitoa

Nyfors muistuttaa, että Lumoral-hoidon tavoitteena on kaunis ja terve hymy. Hän suosittelee antibakteerista Lumoral-hoitoa asiakkailleen tehostamaan suuhygieniarutiineja. Lumoralin säännöllinen käyttö vähentää huomattavasti hammaskiven muodostumista. Ammattilaisen tekemän puhdistuksen tai valkaisun jälkeen Lumoralin antibakteerinen valoaktivoitava Lumoral-hoito auttaa pitämään plakin, värjäymät ja hammaskiven pidempään loitolla.

– Lumoralilla saamme siis kauniin ja terveen hymyn ylläpidettyä pidempään, Nyfors selittää.

Terve suu ennen ja jälkeen valkaisutoimenpiteiden

Nyfors painottaa, että suunterveys on valkaisuhoitojen perusedellytys. Ennen toimenpidettä hän järjestää konsultaatiotapaamisen, jossa kartoitetaan asiakkaan omahoidon tottumukset ja suun terveydentila.

– Asiakkaat ymmärtävät ja arvostavat, että heistä välitetään. Joissakin tilanteissa vaihdamme toimenpidettä lennosta hampaiden valkaisusta hampaiden puhdistukseen. Varaamme samalla uuden hoitokäynnin valkaisulle, Nyfors sanoo.

– Korostan asiakkaille aina sitä, miten upealta hymy näyttää, kun suu on terve ja hampaiden pinnat liukkaan puhtaat. Yleensä asiakkaat ovat tyytyväisiä, vaikka hoitosuunnitelma voi hieman muuttua. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa myös henkilökohtaisen hoitovälin hammaskiven poistolle. Samalla käynnillä kartoitamme myös suun omahoitorutiinit.

Säännöllinen, tulehdusta vähentävä Lumoral-hoito nostaa suun omahoidon uudelle tasolle. Joka toisella suomalaisella on jonkinasteinen tulehdus suussaan, mikä kertoo suunterveydenhoidon tason olevan riittämätön. Lumoral-hoito poistaa tehokkaasti bakteerit, joihin pelkkä hammasharja ja hammasvälien puhdistus eivät yllä.

Nyfors käyttää Lumoralia myös omien lastensa kanssa säännöllisesti. Hänen mukaansa hampaat tuntuvat erityisen puhtailta Lumoralin käytön jälkeen, aivan kuin olisi käynyt hammaskiven poistossa. Ikenet pysyvät terveinä ja hampaat raikkaina.

– Hymy pysyy upeassa kunnossa, kun suuhygieniarutiiniin lisätään säännöllinen, tulehdusta vähentävä Lumoral-hoito. Suunhoidon ammattilaisena saamme aikaan upeita hymyjä ja onnellisia asiakkaita!

Hannele Nyfors, suuhygienisti ja hammashoitaja Espoosta.

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.