Lumoral-laitteelle on myönnetty Design from Finland -merkki

Lumoral-laitteelle on myönnetty Design from Finland -merkki

Muotoilun asiantuntijoista koottu puolueeton Design from Finland -toimikunta on myöntänyt Lumoral-laitteelle arvostetun Design from Finland -merkin.

Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, jonka luomisessa muotoilu on ollut keskeisessä roolissa.

Lumoralin on kehittänyt ja tuottanut suomalaisistä lääkäreistä, insinööreistä ja kemisteistä koostuva Koite Health, joka kehittää palveluitaan, terveysteknologisia ratkaisuita ja palveluitaan Espoon Otaniemessä. Muotoilijoiden osaamista on käytetty tuotteen suunnittelun keskeisissä vaiheissa.

Lumoral-menetelmän perustana on monitieteellinen tutkimus- ja kehitystyö. Menetelmä, tuotteet ja niiden käyttösuositukset perustuvat lääketieteelliseen laatuun ja vaikuttavuuteen. Lumoral on tarkoitettu kotikäyttöön, ja siksi siihen kohdistuvat myös korkeat vaatimukset olla helppokäyttöinen ja turvallinen. 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.