Lumoral-koulutusta italialaisille ja espanjalaisille hammaslääkäreille Igienista Dentale 3.0 -kongressissa

Lumoral-koulutusta italialaisille ja espanjalaisille hammaslääkäreille Igienista Dentale 3.0 -kongressissa

Suomalainen terveysteknologiayritys Koite Health Oy esitteli Lumoral-menetelmäänsä Igienista Dentale 3.0 -kongressissa Italiassa Roomassa 4. maaliskuuta 2023. Lumoralin messuosastolla paikallinen tutkija ja suuhygienisti, luennoitsija Gianfranco Panzironi kertoi italialaisille ja espanjalaisille hammaslääkäreille, miten antibakteerinen Lumoral-menetelmä toimii ja kuinka se tehostaa suun kotihoitoa.

Italiassa suusairaudet ovat hyvin yleisiä. Noin 60 prosenttia Italian väestöstä kärsii ientulehduksesta ja parodontiitista. 

- Hammasimplanttien määrä on suuri Italiassa. Tämä lisää potilaiden peri-implantiitin riskiä, sillä hyvän suuhygienian ylläpitäminen on maassa edelleen haasteellista. Säännöllinen antimikrobisen Lumoral-menetelmän käyttö auttaa torjumaan ja ehkäisemään suusairauksia, toteaa Gianfranco Panzironi.

Panzironi, mitä Lumoralin osastolla vierailleet hammaslääketieteen asiantuntijat ajattelivat Lumoralista?

- Lumoral-menetelmä on ollut suuri yllätys kaikille! Ammattilaisina me kyllä tunnemme antibakteerisen fotodynaamisen terapian ja sen hyödyt, mutta tähän asti olemme nähneet tällaista tekniikkaa käytettävän vain hammasklinikoilla. Vastaavanlaisen hoidon vieminen kotiin on suuhygienian huippuinnovaatio.

Mikä on henkilökohtainen näkemyksesi Lumoralista?

- Vieraillessani IDS Kölnissä 2021 - joka on maailman suurin hammaslääketieteen alan näyttely - näin kaksoisvalolaitteen ja joukon vihreitä tabletteja Lumoralin messu-osaston pöydällä. Lumoral kiinnitti huomioni välittömästi! Koska olin jo käyttänyt kyseistä tekniikkaa ei-kirurgisessa parodontologisessa hoidossa, ymmärsin heti, mitä indikaatioita tällaisen menetelmän käyttämiseen liittyy. Lisäksi olin vaikuttunut erittäin ammattitaitoisesta ja ystävällisestä Lumoralin henkilökunnasta, jonka tapasin kongressissa. He tarjosivat minulle kattavan ja asiantuntevan esittelyn Lumoral-menetelmästä.

Tutustuttuaan Lumoraliin Panzironi kirjoitti tieteellisen artikkelin "Home photodynamic therapy as a means of prevention for biofilm control". Siinä hän tarkastelee hammasplakin roolia suuongelmien aiheuttajana sekä Lumoralin hyötyjä suusairauksien ehkäisyssä. 

- Ennaltaehkäisy on suusairauksien torjunnan peruspilari, ja oikeiden suuhygieniatekniikoiden noudattaminen on välttämätöntä normaalin mikrobiomin säilyttämiseksi ja suuontelon terveyden ylläpitämiseksi, Panzironi korostaa.

Italia on Lumoralille tärkeä markkina-alue. Näin ollen Igienista Dentale 3.0 -kongressi oli yritykselle tärkeä tapahtuma. Tapahtumaan saapui noin 150 hammaslääketieteen alan asiantuntijaa. 

- Tavoitteenamme on parantaa Lumoralin saatavuutta Euroopan Unionin suurimmissa valtioissa. Eurooppalaisten yhteistyökumppaniemme avulla pääsemme tarjoamaan mahdollisimman monille parodontiitista kärsiville potilaille mahdollisuuden pysäyttää taudin eteneminen ja auttaa torjumaan jatkuvasti kasvavaa peri-implantiitti-ongelmaa, toteaa Koite Healthin kaupallinen johtaja Tero Pasanen.

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.