Lumoral esillä hammaslääketieteen johtavassa IDS 2023 -tapahtumassa Kölnissä, Saksassa

Lumoral esillä hammaslääketieteen johtavassa IDS 2023 -tapahtumassa Kölnissä, Saksassa

Suomalainen terveysteknologiayritys Koite Health, joka on nimetty yhdeksi Euroopan kuumimmista startup-yrityksistä vuonna 2022, osallistuu 14.—18.3.2023 pidettävään International Dental Show (IDS 2023) -tapahtumaan Lumoral-tiiminsä kanssa.

Lumoral on huippuluokan lääketieteellinen laite, joka parantaa suuhygieniaa ja edistää kaikenikäisten potilaiden suunterveyttä. Lumoral tarjoaa tulehdusta ehkäisevää hoitoa eri potilasryhmien potilaille – myös niille, joilla on vaikeasti hoidettavia suusairauksia, kuten hankalasti hoidettavissa oleva iensairaus, parodontiitti.

Lumoral on tieteellisesti todistettu olevan parasta saatavilla olevaa kotihoitoa parodontiittipotilaille ja implanttien terveyden ylläpitoon. Yhtiö toi helmikuun alussa markkinoille Lumoral Junior -menetelmän, joka edistää lasten suunterveyttä ja antaa hyvät lähtökohdat myös aikuisiän suunterveydelle.

Tulevassa 40. kansainvälisessä IDS-tapahtumassa Koite Health tapaa hammaslääketieteen alan johtavia asiantuntijoita keskustellakseen heidän kanssaan ja esitelläkseen Lumoralin viimeisimpiä tieteellisiä tuloksia. Lumoral-tiimin jäsenet, mukaan lukien kaupallinen johtaja Tero Pasanen sekä Lumoral-innovaation takana olevat tiedemiehet – Koite Healthin toimitusjohtaja Sakari Nikinmaa ja HUS:n Uuden Lastenklinikan sydänkirurgi, tutkija Tommi Pätilä – osallistuvat tilaisuuteen.

– Tiimimme on innoissaan tavatessaan tapahtuman osallistujia ja jakaessaan intohimomme innovaatioita ja erinomaisia potilastuloksia kohtaan, sanoo Koite Healthin toimitusjohtaja Sakari Nikinmaa.

– IDS on maailman suurin hammaslääketieteen alan B-to-B-tapahtuma. Odotamme löytävämme tapahtumassa uusia liikekumppaneita, jotka auttavat meitä tuomaan Lumoral-innovaatiomme potilaiden ja hammaslääketieteen ammattilaisten ulottuville ympäri maailmaa, kaupallinen johtaja Tero Pasanen jatkaa.

Tänä vuonna Koite Healthin tavoitteena on laajentua laajalta Euroopassa ja mahdollisimman moneen muuhun Euroopan ulkopuoliseen maahan.

Helmikuussa yhtiö allekirjoitti jakelusopimuksen saksalaisen, suun terveyden ennaltaehkäisyyn erikoistuneen jakelu- ja koulutusyrityksen white cross GmbH:n kanssa. Sopimuksen jälkeen white cross keskittää markkinointitoimensa yli 55 000 hammaslääketieteen ammattilaiselle Saksan markkinoilla Lumoralin käytön edistämiseksi.

Koite Healthin IDS-osastolla tapahtuman osallistujat voivat tavata myös white cross -tiimin ammattilaisia. 

Joka toinen vuosi järjestettävään tapahtumaan on rekisteröitynyt jo yli 1600 näytteilleasettajaa 60 maasta. Näyttelyssä on esillä kattava valikoima suun terveydenhuollon tuotteita ja palveluita, mukaan lukien hammaslääketiede, hammastekniikka, infektioiden hallinta ja ylläpito.

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.