Kroatialainen Med-Faktor esitteli Lumoral-menetelmän Dentex 2024 -messuilla

Kroatialainen Med-Faktor esitteli Lumoral-menetelmän Dentex 2024 -messuilla

Kansainväliset hammaslääketieteen Dentex-messut, nostivat jälleen kerran hammasalan esille 6.–8. kesäkuuta 2024. Kroatian Zagrebin kaupungissa pidetyn tapahtuman järjestäjänä toimi Kroatian hammaslääketieteellinen seura. Tilaisuudessa oli esillä joukko huippuluokan hammaslääketieteen alan innovaatioita, kuten Lumoral-hoito.

Dentex-messujen teemat kattoivat hammaslääketieteen ja hammasteknologian keskeiset osa-alueet. Yksi tämänvuotisen tapahtuman kohokohdista oli suomalaisten tutkijoiden kehittämä Lumoral-menetelmä, joka on suunniteltu parantamaan merkittävästi suuhygieniaa, kun sitä käytetään säännöllisen harjauksen ja hammaslangan käytön lisähoitona.

Lumoral innosti asiantuntijat

Lumoral on kerännyt huomiota innovatiivisella lähestymistavallaan suuhygienian ylläpitämiseen ja tehostamiseen. Laitteessa hyödynnetään kaksoisvaloa sisältävää fotodynaamista terapiaa, joka kohdistuu suussa oleviin haitallisiin bakteereihin ja eliminoi ne edistäen ikenien ja hampaiden terveyttä. Laitteen käyttäjäystävällinen muotoilu ja tieteellisesti todistettu tehokkuus tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon sekä hammaslääkäreille että potilaille, jotka haluavat parantaa suunsa terveyttä.

Lumoralin osallistuminen Dentex-tapahtumaan kuvastaa kroatialaisen Lumoral-jakelukumppanin Med-Faktorin sitoutumista hammashoidon edistämiseen innovaatioiden avulla. Tapahtuman osallistujilla oli mahdollisuus kokea omakohtaisesti, miten Lumoral-menetelmä voidaan integroida heidän käytäntöönsä potilaiden tulosten parantamiseksi.

"Dentex-messut olivat tiimillemme suuri menestys. Meillä oli tilava 50 neliömetrin alue esitellä tuotteitamme, ja Lumoral herätti eniten kiinnostusta kävijöiden keskuudessa", sanoi Med-Faktorin avainasiakaspäällikkö Marko Sever Cuglin.

Lumoral erottautui hyvin muiden innovaatioiden joukossa

Yli 250 näytteilleasettajaa oli tapahtumassa mukana esittelemässä tuotteitaan, kuten 3D-tulostimia, intraoraaliskannereita ja implantteja. Lumoral erottui ainutlaatuisena innovaationa muiden esillä olevien tuotteiden joukossa.

"Onnenpyörä-pelimme, jonka pääpalkintona oli Lumoral-aloitussetti, oli hitti. Se oli erinomainen tilaisuus esitellä Lumoral hammaslääketieteen alan asiantuntijoille, jotka olivat uteliaita sen käyttötarkoituksesta, käytöstä ja siitä, missä ajassa potilaiden suun terveydelle saadaan myönteisiä tuloksia."

Sever Cuglin totesi, että alan ammattilaiset olivat vaikuttuneita Lumoralin ominaisuuksista ja tunnistivat sen mahdollisuudet parantaa hoitotuloksia ja toimia ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. "Keräsimme noin 100 Lumoralista kiinnostunutta yhteydenottajaa. Ortodontit olivat erityisen innostuneita siitä, miten Lumoral voi auttaa hammasrautojen ylläpidossa, ja parodontologit näkivät menetelmän mahdollisuudet parantaa tavanomaisia hammashoitoja merkittävästi."

Antimikrobisen fotodynaamisen terapian asiantuntijat korostivat Lumoralin hyödyllisyyttä preoperatiivisena hoitona ja korostivat samalla sen tehokkuutta haitallisten bakteerien eliminoinnissa ennen implanttien asettamista tai muita kirurgisia toimenpiteitä.

"Hammaslääkärikunnan reaktio oli kaiken kaikkiaan erittäin myönteinen. Odotamme innolla, että voimme jatkaa yhteistyötä ja laajentaa Lumoralin näkyvyyttä hammaslääkärin vastaanotoilla", Sever Cuglin lisää.

***

Med-Faktor d.o.o. (www.medfaktor.hr) on Kroatiassa toimiva maahantuontiyritys, jonka emoyhtiö Naturaldent Dental Group perusti vuonna 2010. Yritys on tällä hetkellä Medentis ICX -implanttien, belgialaisten SMI-ompeleiden, NEXA3D-tulostimien ja monien muiden tuotteiden yksinmyyntiyritys Slovenian, Kroatian, Bosnia ja Hertsegovinan, Serbian, Montenegron, Makedonian, Kosovon ja Albanian maissa.

 

 Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.