Koite Health yhteistyöhön italialaisen hammasimplanttijätin kanssa

Koite Health yhteistyöhön italialaisen hammasimplanttijätin kanssa

Suomalainen terveysteknologiayritys Koite Health on allekirjoittanut jakelusopimuksen huippuluokan hammasimplantteja ja kirurgisia laitteita markkinoivan Megagen Italian kanssa. Uuden yhteistyön aluksi yritykset osallistuvat yhteisellä messuosastollaan Italian Riminissä pidettävään Expodental Meeting -tapahtumaan. Tilaisuus järjestetään 18.-20. toukokuuta 2023.

Hammasimplanttien globaalit markkinat ovat vahvassa kasvussa suusairauksien yleistymisen, väestön ikääntymisen sekä hammasimplanttien nopean kehittymisen vuoksi.

Megagen Italian Federico Annonin mukaan hammasimplanttimarkkinat kasvavat myös Italiassa voimakkasti, koska väestö ikääntyy maassa nopeasti ja myös monet italialaiset laiminlyövät suunterveyttään. 

Huolellinen suuhygienia on avainasemassa hammasimplanttien terveyden ylläpitämisessä. Huolellinen suuhygienia yhdistettynä Lumoralin säännölliseen käyttöön voi olla ratkaiseva tekijä parodontiitin ja peri-implantiitin ehkäisyssä.

Megagen Italia näkee Koite Heathin loistavana yhteistyökumppanina, sillä Lumoral-hoito on innovatiivinen keino suuhygienian tehostamiseksi ja suun infektioiden ehkäisemiseksi. 

Annoni näkee, että Lumoral tuo monia etuja implanttipotilaille: se auttaa ylläpitämään suun bakteeriston monimuotoisuutta ja vähentää samalla iensairauksia aiheuttavien plakkibakteerien määrää suussa. Samalla se hoitaa ja ehkäisee tehokkaasti parodontiittia ja peri-implantiittia.

– Se, että hammaslääkärit tarjoaisivat Lumoral-laitetta kaikille implanttipotilailleen, olisi mielestämme erinomainen ajatus. Näin heidän potilaansa voisivat tehostaa omaa suuhygieniaansa ja sen kautta ehkäistä peri-implantiitin puhkeamista ja edistää implanttiensa terveenä pysymistä.

Annonin mukaan Megagen Italia osallistuu tulevaan Expodental Meeting -tapahtumaan Riminissä Italiassa kahdella osastollaan.

– Toinen näistä on omistettu yksinomaan Megagenin tuotteille ja toinen pelkästään Lumoralille, jossa paikalla on sekä Megagen Italian että Lumoralin asiantuntijoita, Annoni sanoo.

Lumoral laitetta on helppo käyttää säännöllisesti, ja menetelmä auttaa ylläpitämään parempaa suuhygieniaa. 

– Se sopii potilaille, jotka kärsivät vakavista infektioista, kuten peri-implantiitista ja parodontiitista, mutta myös niille, joilla ei ole vakavaa  iensairautta, mutta haluavat ylläpitää ja edistää suunterveyttä.

– Uskomme, että Lumoral voi olla seuraava "iso juttu" suun terveydenhoitomarkkinoilla, joka tulee parantamaan italialaisten suun terveyttä ja samalla auttaa säästämään julkisen terveydenhuollon kustannuksia.

***

FAKTAA implanteista ja implanttimarkkinoista

  • Noin 100 miljoonaa implanttia on tähän mennessä asennettu potilaiden suuhun maailmanlaajuisesti. Uusia hammasimplantteja asennetaan vuosittain noin 10 miljoonaa. 
  • Peri-implantiitti on vakava iensairaus, joka vaikuttaa implanttien hyvinvointiin ja voi hoitamattomana johtaa implantin menetykseen. Vaikka implanttihoitojen onnistumisprosentti on yleisesti ottaen hyvä, yksi implantti menetetään keskimäärin joka neljäs minuutti. Tämä merkitsee noin 140 000 menetettyä implanttia vuodessa.
  • Noin 50 prosentille implanttipotilaista kehittyy ajan myötä peri-implantiitti. 

 (Lähde: Dentognostics)

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.