Koite Health yhteistyöhön Innodent Tradingin kanssa: Uusi Lumoral-jakelukumppanuus mullistaa Thaimaan hammashoidon standardit

Koite Health yhteistyöhön Innodent Tradingin kanssa: Uusi Lumoral-jakelukumppanuus mullistaa Thaimaan hammashoidon standardit

Hammaslääketieteen alalla viimeisimmät keksinnöt ovat liityneet pitkälti klinikkateknologioihin kuten 3D-teknologiaan. Nyt uusi innovaatio ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tuo uutta tehoa suunterveyden kotihoitoon.Tuore yhteistyösopimus Koite Health Oy:n ja Thaimaan Innodent Tradingin välillä on mullistamassa hammashoitoalan standardeja Thaimaassa tuomalla innovatiivisen valoaktivoituvan Lumoral-suunhoidon teknologian maahan.

Vuonna 2017 perustettu Innodent Trading tarjoaa korkealaatuisia hammashoitoratkaisuja ja alan innovatiivisimpia teknologioita Thaimaan terveydenhuoltosektorille. Tämä strateginen lähestymistapa johti yhteistyöhön myös Koite Healthin kanssa ja päätökseen toimia Lumoral-innovaation jakelijana Thaimaan hammashoitolaitteiden markkinoilla.

– Lumoralin lisääminen Innodentin tuotevalikoimaan oli seurausta henkilökohtaisesta suosituksesta berliiniläiseltä tunnetulta suu- ja leukakirurgian asiantuntijalta, tohtori Detlef Hildebrandilta. Hildebrandin onnistuneet kliiniset kokemukset Lumoralista vakuuttivat Innodentin tiimin tutkimaan tätä vallankumouksellista teknologiaa tarkemmin, kertoo Innodent Trading Co:n toimitusjohtaja ja perustaja Thomas Constantin.

Lumoral: innovatiivinen menetelmä suunterveyden parantamiseksi

Thomas Constantin muistuttaa, että hampaiden pintaan kiinnittyneet bakteerit voivat aiheuttaa monenlaista harmia suussa, kuten kariesta, iensairauksia ja pahanhajuista hengitystä, mutta voivat johtaa myös vakaviin yleissairauksiin, kuten esimerkiksi sydän- ja verisuonitauteihin, psoriasikseen, dementiaan ja diabetekseen.

– Yleisterveys alkaa terveestä suusta, joten suun säännöllinen perusteellinen puhdistaminen on tärkeää. Lumoral poistaa 99,9 % haitallisista plakin bakteereista samalla säilyttäen terveen suun bakteerikannan. Perinteiset suuhygieniamenetelmät poistavat vain noin 60 % plakin bakteereista jättäen jälkeensä merkittävän riskin suunterveysongelmien synnylle, kertoo Constantin.

Lumoralin Lumorinse-suuhuuhde kiinnittyy haitallisiin suun bakteereihin, jotka ovat kiinnittyneet hampaiden pinnalle ja ienrajaan suussa. Tämän jälkeen Lumoral-suukappaleen annostelema valo reagoi vihreän väriaineen kanssa hajottaen tehokkaasti bakteerien solukalvon ja rikkoen sekä bakteerisolun että biofilmin rakenteen. Näin biofilmi on helpompi poistaa hampaan pinnalta.

Kaksoisvalon avulla vaikutamme haitallisiin bakteereihin ilman resistenssin kehittymisen riskiä.

Pitkäaikaiset edut implanttipotilaille

Lumoralin lisäys Innodentin tuotevalikoimaan on linjassa yrityksen strategisen painopisteen kanssa. Yhtiön yksi tärkeimmistä painopistealueista on tarjota laadukkaita hammasimplanttituotteita hammaslääketieteen alan toimijoille. Yhtiö on erikoistunut etenkin keramiikkaimplanttien maahantuontiin.

– Uskomme, että hammasimplanttien tulevaisuus on metalliton, minkä vuoksi olemme erikoistuneet keraamisiin implantteihin. Kuitenkin suurin osa tällä hetkellä asennetuista implantteista on edelleen tehty titaanista. Tieteellinen näyttö osoittaa selvästi, että merkittävä osa näistä metalli-implanteista kehittää ennemmin tai myöhemmin peri-implantiitin, tulehduksen implantteja ympäröivissä kudoksissa. Kasvava julkaisujen määrä tästä aiheesta osoittaa, että tämä ongelma ei häviä, vaan pikemminkin pahenee entisestään.

Constantinin mukaan Lumoral-menetelmän etu piilee siinä, että se voi ehkäistä implanttipotilailla peri-implantiitin puhkeamisen ja samalla pidentää implanttien ikää ja kestoa.

– Lumoralin suurin etu on kuitenkin siinä, että kaikki hyötyvät haitallisten plakin bakteerien poistamisesta suusta. Olitpa sitten käyttämässä oikomiskojeita tai läpinäkyviä oikomiskalvoja, kärsit kroonisesta pahanhajuisesta hengityksestä, ientulehduksesta tai haluat vain pitää suusi täysin puhtaana ja terveenä, Lumoral on ratkaisusi.

Lupaavat tulavaisuudennäkymät

Uusi jakelukumppanuus tarjoaa lupaavat näkymät molemmille sopimuksen osapuolille. Innodentille yhteistyösopimus merkitsee merkittävää laajentumista kuluttajien ja yritysten välisille markkinoille sekä mahdollisuutta tavoittaa kuluttajia uuden Lumoral-verkkosivuston kautta.

Yhteistyön tavoitteena on myös lisätä tietoisuutta suunterveyden merkityksestä ja sen tärkeästä roolista kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

– Tuomalla Lumoralin kehittyneen teknologian Thaimaan markkinoille, Koite Health ja Innodent ovat luomassa uutta aikakautta hammashoidossa, joka painottaa ennaltaehkäisyä, innovaatiota ja potilaiden parannettuja tuloksia.

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.

Äitienpäivä – Katso tarjoukset! Äitienpäivä – Katso tarjoukset!