Koite Health vauhdittaa kasvuaan pohjoismaisilla markkinoilla yhteistyössä 8 Media Venturesin kanssa

Koite Health vauhdittaa kasvuaan pohjoismaisilla markkinoilla yhteistyössä 8 Media Venturesin kanssa

Koite Health, suun terveyden edistämiseen keskittyvä terveysteknologiayritys, on solminut yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden johtavan kasvuyhtiöihin sijoittavan mediayhtiön, 8 Media Venturesin, kanssa. Kumppanuus valjastaa televisio-, radio-, printti- ja digitaalisen mainonnan Koite Healthin laajentumisen vauhdittamiseen, vahvistaa sen brändiä ja laajentaa sen tavoittavuutta Suomessa ja Ruotsissa. 

Vuonna 2018 perustettu Koite Health on jo mullistanut suun terveydenhoidon Suomessa Lumoral®-teknologiansa avulla. Lumoral on maailman ensimmäinen kotikäyttöön suunniteltu antibakteerinen fotodynaaminen hoito. Lumoralin uraauurtava LED-teknologia yhdistettynä valolla aktivoituvaan, antibakteeriseen Lumorinse-suuveteen auttaa hillitsemään turvallisesti ja tehokkaasti bakteerien kasvua hampaissa ja ikenissä. Lumoral-laitteita on tähän mennessä myyty jo yli 15 000 kappaletta, ja kuukausittain annosteltavien hoitojen määrä on noin 50 000.  

– Vuonna 2020 markkinoille tuotu Lumoral vastaa kiireelliseen maailmanlaajuiseen tarpeeseen hoitaa bakteeriperäisiä hammassairauksia. Tänä vuonna olemme laajentuneet muun muassa Saksaan, Italiaan, Tanskaan ja Isoon-Britanniaan. Tulevia lanseerauksia on suunnitteilla Ranskassa, Puolassa, Portugalissa ja Yhdysvalloissa. Yhteistyömme 8 Media Venturesin kanssa tähtää kasvumme jatkamiseen Pohjoismaissa ja nykyisen menestyksemme vauhdittamiseen entistäkin nopeammin, Koite Healthin toimitusjohtaja Sakari Nikinmaa toteaa. 

– Olemme innoissamme yhteistyöstä Koite Healthin kanssa, joka on todellinen mullistaja suun terveydenhuollon teknologia-alalla. Lumoral®:n vaikutus ja potentiaali käyttäjiensä suunterveyteen on ilmeinen, ja hoito tuo täysin uuden näkökulman suuhygieniaan. Olemme innokkaita tukemaan yhtiön kasvua yhdessä Koite Healthin tiimin kanssa, Sami Vikback, 8 Media Venturesin toimitusjohtaja, puolestaan toteaa. 

Koite Healthin kumppanuus 8 Media Venturesin kanssa vahvistaa sekä Koite Healthin jalansijaa Ruotsin markkinoilla että vahvistaa Lumoral-brändin näkyvyyttä Suomessa ja Ruotsissa. 

Ruotsissa Koite Health hyödyntää Bonnier Newsin laajoja verkostoja.  

– Yhteistyömme Koite Healthin kanssa on strateginen. Synergiat lukijoidemme ja Koiten kohderyhmän välillä on merkittävä, ja odotamme innolla tuloksia, Bonnier Newsin myyntijohtaja Paul Brandenfeldt kommentoi uutta kumppanuutta. 

Koite Health: 

Koite Health on suomalainen terveysteknologiayritys, jonka kehittämä kaksoisvalohoitoon perustuva Lumoral-innovaatio on mullistanut suomalaisten suunterveyden hoidon.  

Yhtiön kehittämä Lumoral on hampaita puhdistava laite, jota käytetään säännöllisen hampaiden harjauksen lisäksi. Laite soveltuu kaikille, mutta on erityisen tärkeä niille, joilla esiintyy reikiintymistä tai ientulehdusta. Lumoral on tieteellisesti kehitetty, ja sen antibakteerinen teho on hyvin todettu. Lumoral on luokan II lääketieteellinen ja CE-hyväksytty laite.        

8 Media Ventures: 

8 Media Ventures Oy on pohjoismainen media for equity- ja mediapalveluyritys. Yhdessä kumppaneidensa MTV:n ja Bauer Median kanssa Suomen markkinoilla sekä Bonnier Newsin kanssa Ruotsin markkinoilla yhtiö keskittyy pohjoismaisten D2C-kasvuyritysten tunnettuuden lisäämiseen ja liikevaihdon kasvun nopeuttamiseen. Media for equity -periaatteella toimiva 8 Media Ventures vauhdittaa salkkuyhtiöidensä kasvua ensiluokkaisella mainonnalla. 8 Media Venturesin tiimillä on monipuolinen tausta median, kuluttajamarkkinoinnin, teknologian ja sijoitustoiminnan aloilta. Yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Tukholmassa. 

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.