Koite Health palkittiin European Healthtech Investment Forum 2023 -tapahtumassa

Koite Health palkittiin European Healthtech Investment Forum 2023 -tapahtumassa

Suomalainen terveysteknologiayhtiö Koite Health valittiin Award Winner -palkinnonsaajaksi European Healthtech Investment Forum 2023 -tapahtumassa. Kilpailu keräsi yli 200 hakemusta, joista 42 valittiin esittäytymään Helsinkiin.

- Suuret kiitokset yrityksille, jotka pitchasivat paikan päällä ja tekivät vaikutuksen yhteisöömme. Esittelevien yritysten joukosta sijoittaja-asiantuntijapaneeli valitsi 8 parasta esittelijää omissa ryhmissään, kertoi European Healthtech Investment Team sähköpostitse palkinnonsaajille.

- Teidän ahkeruutenne, omistautumisenne ja innovaationne innoittavat meitä kaikkia, ja uskomme, että panoksenne muokkaavat terveysteknologia-alan tulevaisuutta. Tech Tourin ja Business Finlandin puolesta haluamme sanoa suuret kiitokset siitä, että osallistuitte paikan päällä järjestettyyn tapahtumaan.

Koite Health on suomalainen terveysteknologiayritys, jonka kaksoisvalohoitoon perustuva Lumoral-innovaatio on mullistanut suomalaisen ennaltaehkäisevän hammashoidon. Yrityksen asiantuntijatiimi koostuu kokeneista lääkäreistä ja teknologian asiantuntijoista. Sakari Nikinmaa, Juha Rantala ja Tommi Pätilä perustivat Koite Healthin syyskuussa 2018.

Yrityksen kehittämä Lumoral on hampaiden puhdistuslaite, jota käytetään säännöllisen hampaiden harjauksen lisäksi hammassairauksien ennaltaehkäisyyn ja iensairauksien hoitoon. Laite sopii kaikille, mutta on erityisen hyödyllinen niille, joilla on iensairauksia tai kariesta. Lumoral on tieteellisesti kehitetty, ja sen antibakteerinen vaikutus on hyvin todettu. Lumoral on II-luokan lääketieteellinen ja CE-hyväksytty laite.

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.