Koite Health nimetty Euroopan parhaimmistoon kuuluvaksi terveysteknologiayhtiöksi Tech Tour 22 -kilpailussa

Koite Health nimetty Euroopan parhaimmistoon kuuluvaksi terveysteknologiayhtiöksi Tech Tour 22 -kilpailussa

Suomalainen terveysteknologiayhtiö Koite Health on nimetty Euroopan parhaiden kasvuyritysten joukkoon Tech Tour 2022 -kilpailun medtech-sarjassa.

– Vuoden päättyessä olemme ylpeitä voidessamme julkistaa Tech Tour 2022 -kilpailun kaikkien digitaalisten sarjojen voittajat  yhteensä 47 palkittua. Kilpailusarjoihimme haki yhteensä yli 2 300 yritystä. Heistä 256 esitteli yritysideansa aktiivisille sijoittajille ja asiantuntijoille biotekniikan, diagnostiikan, digitaalisen terveydenhuollon ja puettavien laitteiden alalla, Tech Tour -kilpailun järjestäjä totesi tiedotteessa.

Tech Tour tukee yrittäjiä heidän matkallaan kohti tavoitteidensa toteuttamista tarjoamalla investointeja ja rakentamalla menestyksekkäitä yhteistyökumppanuuksia. Vuonna 1998 perustettu Tech Tour toimii kolmella teknologiasektorilla digitaalisella, terveys- ja kestävyysalalla.

Koite Health on suomalainen terveysteknologiayritys, jonka kaksoisvalohoitoon perustuva Lumoral-innovaatio on mullistanut suomalaisen ennaltaehkäisevän hammashoidon. Yrityksen asiantuntijatiimi koostuu kokeneista lääkäreistä ja teknologia-asiantuntijoista. Yhtiön perustajat Sakari Nikinmaa ja Tommi Pätilä perustivat Koite Healthin syyskuussa 2018 Business Finlandin ja Aalto-yliopiston rahoittaman Biodesign-hankkeen ja kaupallistamishankkeen avulla. 

Yrityksen kehittämä Lumoral on hampaiden puhdistuslaite, jota käytetään tavallisen hampaiden harjauksen lisäksi. Laite sopii kaikille, mutta se on erityisen hyödyllinen heille, joilla on reikiä tai ientulehdus. Lumoral on tieteellisesti kehitetty, ja sen antibakteerinen vaikutus on tieteellisesti todennettu. Lumoral on II-luokan lääketieteellinen ja CE-hyväksytty laite.

 

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.