Koite Health laajenee Romaniaan – Lumoral esillä ensimmäistä kertaa Bukarestin hammaslääkäripäivillä

Koite Health laajenee Romaniaan – Lumoral esillä ensimmäistä kertaa Bukarestin hammaslääkäripäivillä

Suomalainen terveysteknologiayritys Koite Health Oy on solminut jakelusopimuksen romanialais-ruotsalaisen Swed Green Group S.R.L. -yhtiön  kanssa. Yhtiön omistukseen kuuluu myös hammasklinikoita operoiva Swed Clinic S.R.L. Yhteistyösopimuksen myötä suun omahoitoa tehostava Lumoral-teknologia tulee saataville Romanian markkinoilla Swed Clinic -hammasklinikoiden ja perhelääkäreiden kautta.

– Hammaslääkärimme tukevat Lumoral-hoitoa kaikissa ikäryhmissä ja Lumoral-menetelmän eri indikaatioissa, kertoo Swed Clinicin lääketieteellinen ja hallinnollinen johtaja, tohtori Elena Afilipoaie.

Ruotsissa pitkään hammaslääkärinä toiminut Afilipoaie korostaa työssään ennakoivan hammashoidon merkitystä potilaan yleisterveyden tukemisessa. Hänellä on kahden vuosikymmenen kokemus lääketieteen alalta sekä suu- ja leukakirurgian alan erikoiskoulutus vuodelta 2012.

Aflilipoaie muistuttaa, että on hyvin jo tiedotettu ja hyväksytty tosiasia, että suuontelon sairaudet ovat vastuussa monien kroonisten sairauksien puhkeamisesta ja pahenemisesta. 

– Tämä on itse asiassa merkittävä kansanterveysongelma, sanoo Afilipoaie.

– Ammatillinen taustani sekä lääkärinä että hammaslääkärinä saa minut aina hoitamaan potilasta terveyden monitahoisesta näkökulmasta. Tästä alkoi ajatukseni ottaa maassamme myös perhelääkärit mukaan Lumoralin markkinointistrategiaan. 

Hammaslääkärit ja perhelääkärit mukaan 

Afilipoaie kertoo, että hänen yhtiönsä suunnitelmana on tarjota sekä hammaslääkäreille että perhelääkäreille mahdollisuus tarjota potilailleen Lumoralia suuhygienian parantamiseen, antibioottiresistenssin kehittymisen ehkäisemiseen ja väestön yleisen terveyden parantamiseen.

– Olen vakuuttunut siitä, että kuluttajat ja terveydenhuollon ammattilaiset tulevat arvostamaan ainutlaatuista antibakterista Lumoral-menetelmää. Nyt, kun Lumoral on vapaasti saatavilla, voimme käynnistää todellisen kansallisen tason suusairauksien ennaltaehkäisykampanjan. 

Virallinen Lumoral-menetelmän lanseeraus tapahtuu Romanian hammaslääkäripäivillä. Bukarestissa järjestettävä Denta-tilaisuus järjestetään 12.-14. lokakuuta 2023. Tapahtuman tavoitteena on houkutella yli 5 000 vierailijaa muun muassa Romaniasta, Bulgariasta, Kiinasta, Saksasta Italiasta, Slovakiasta ja Sveitsistä.

– Denta on Romanian johtava vuosittainen ammattialan näyttely, ja tämä tekee siitä täydellisen foorumin uusien tuotteiden lanseeraamiseen. Siksi haluamme, että myös Lumoral-menetelmän virallinen lanseeraus tapahtuu Denta 2023 -tapahtumassa, sanoo Afilipoaie.

Mukana tilaisuudessa tulee olemaan myös Koite Health Oy:n kaupallinen johtaja Tero Pasanen.

- Näemme Romaniassa erittäin paljon potentiaalia Lumoralille. Hammaslääketieen ala on vahvasti yksityistetty – eli Lumoral kaltaiselle tuotteelle on luonnollista kysyntää. Kumppanillamme Swed Green Groupilla Romaniassa on oma klinikka sekä jakeluverkosto, joka helpottaa Lumoralin jalkauttamista, Pasanen kertoo.

– Denta-tapahtumaan osallistuminen on ensimmäinen virallinen Lumoral-lanseeraus Romaniassa – eli kukaan ei tiedä meistä vielä mitään. Ensisijaisesti käyn tapahtumassa itse kouluttamassa paikalliset siihen, miten Lumoral-laitetta myydään. Jakelijan osasto on täysin Lumoralia eli merkittävä panostus heiltä, Pasanen jatkaa. 


Swed Clinicin lääketieteellinen ja hallinnollinen johtaja, tohtori Elena Afilipoaie.

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.