Koite Health laajenee Baltiaan; allekirjoittaa Lumoral-sopimuksen virolaisen hammashoitotuotteiden jakelijan kanssa

Koite Health laajenee Baltiaan; allekirjoittaa Lumoral-sopimuksen virolaisen hammashoitotuotteiden jakelijan kanssa

Suomalainen terveysteknologiayritys Koite Health Oy on solminut jakelusopimuksen virolaisen Medshop OÜ:n kanssa. Virolaisyhtiö tuo maahan korkealaatuisia hammashoitotuotteita, kuten hammasimplantteja ja hampaiden valkaisujärjestelmiä. Sopimuksen myötä Medshop tarjoaa Virossa myös suun omahoitoa tehostavaa Lumoral-teknologiaa suun terveydenhuollon ammattilaisille sekä kuluttajamarkkinoille äskettäin avatun verkkosivustonsa kautta.

Medshopin perustivat vuonna 2016 kaksi hammaslääkäriä – Mihhail Botšinski ja Konstantin Loginov – jotka etsivät korkealaatuisia tuotteita oman hammasklinikansa käyttöön Virossa. 

Ensimmäinen yhteistyökumppanimme oli Medentis Medical GmbH, saksalaisten ICX-implanttien valmistaja. Nyt meillä on useita yhteistyökumppaneita maailmanlaajuisesti, kertoo Medshopin toimitusjohtaja Mari-Liis Järvesalu.    

Medshop tarjoaa korkealaatuisia tuotteita hammasklinikoille ympäri Viroa. Näitä ovat muun muassa BlancOne LED-hampaidenvalkaisujärjestelmät, japanilaisen Tokuyama Dentalin tuotteet, tanskalaisen Vela Medicalin hammaslääkärituolit sekä monia muita alan huippumerkkejä. 

Medishop on nopeasti kasvava yritys, ja missiomme on tarjota korkealaatuisia tuotteita kohtuulliseen hintaan ja nopealla toimitusajalla. Avasimme tänä vuonna kuluttajille suunnatun verkkokaupan, josta kuluttajat voivat ostaa heidän hammaslääkärinsä suosittelemia suuhygienian kotihoitotuotteita, Järvesalu kertoo. 

Järvesalu näkee Lumoral-hoidon mielenkiintoisena suuhygieniaa tehostavana hammashoitomenetelmänä, joka sopii hyvin yrityksen nykyiseen tuotevalikoimaan.

Järvesalu on itse käyttänyt Lumoral-menetelmää säännöllisen hampaiden harjauksen ja hammaslangan käytön lisäksi ja on tyytyväinen sen tuloksiin.

– Lumoral-hoidon tuloksena on täydellisen puhdas suu pienellä vaivalla. Emme myy tuotteita testaamatta tai uskomatta niihin täysin itse. Antibakteerinen PDT-tekniikka on tieteellisesti hammaslääketieteen alalla toimivaksi todennettu menetelmä, joten meille oli selvää, miten Lumoral-järjestelmä toimii.

"Jakelukumppanuudessa tärkeintä on luottamus ja luotettavuus"

– Jos jakelijalle nousee kysyttävää tuotteesta, on tärkeää, että se saa nopeasti vastauksia ja tukea tuottajalta.  Meidän on jälleenmyyjinä itse annettava asiakkaillemme ammattitaitoista ja nopeaa tukea.  Jotta tämä on mahdollista, meidän on itse saatava hyvää palvelua tuottajaltamme. Koite Healthin kanssa olemme tyytyväisiä kumppanuuteen, Järvesalu sanoo.

Viron väestömäärä on suhteellisen pieni – noin 1,1 miljoonaa asukasta – mutta hammaslääkäreitä on maassa tuhatta asukasta kohti enemmän kuin Euroopassa keskimäärin. Järvesalun mukaan Virossa on yksi hammaslääkäri 1 149 asukasta kohden ja maassa on noin 450 hammashoitoklinikkaa. Lisäksi, tutkimukset osoittavat, että joka toisella virolaisella on jonkinlainen iensairaus suussaan. 

Myymme Lumoral-tuotetta verkkokaupassamme, ja tarjoamme sitä hammasklinikoille myyntiin.  Lumoral on erityisen hyödyllinen potilaille, jotka kärsivät parodontiitista, peri-implantiitista, suun ikävää hajua aiheuttavasta halitoosista ja muista bakteerien aiheuttamista suun ja ikenien ongelmista.

Tarkkaa myyntimäärää on vaikea arvioida, koska Lumoral on täysin uusi ja ainutlaatuinen tuote Viron markkinoilla. Kaikki riippuu siitä, kuinka nopeasti saamme houkuteltua käyttäjiksi uusia henkilöitä, jotka tarvitsevat uudenlaista suuhygieniaa tehostavaa suun puhdistusmenetelmää eniten, Järvesalu päättää.Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.