Kaakkoisaasialainen hammasklinikkajätti suosittaa Lumoralia potilailleen

Kaakkoisaasialainen hammasklinikkajätti suosittaa Lumoralia potilailleen

Kambodžan Phnom Penhissä sijaitseva Roomchang Dental Hospital -klinikka tarjoaa laadukasta mutta kohtuuhintaista hammaslääkäripalvelua potilailleen läheltä ja kaukaa. Nyt ensimmäisenä aasialaisena hammashoitoalan palvelutuottajana yhtiö suosittelee Lumoralia potilailleen.

Lumoral-hoito on uusi lähestymistapa suun kotihoidon parantamiseen. Menetelmä auttaa pitämään hampaiden reikiintymisen loitolla ja parantaa samalla parodontiitin ja peri-implantitisairauksien hoitotuloksia. 

Vuonna 1996 perustettu Roomchang on yksi Kaakkois-Aasian suurimmista yksityisistä hammaslääkäriasemista.

- Kaikki hammaslääkärimme ovat kansainvälisesti päteviä ammattilaisia, jotka ovat kouluttautuneet eri puolilla maailmaa. Laaja kokemus säännöllinen osallistuminen muun muassa kansainvälisiin työpajoihin ja hammaslääketieteellisiin konferensseihin takaavat sen, että asiantuntemuksemme on aina ajan tasalla ja että tarjoamamme hoidot ovat laadukkaita, sanoo Tith Hong Yoeu, Roomchang Dental Hospitalin perustaja ja johtaja.

Roomchangissa työskentelee yli 200 työntekijää, ja klinikka tarjoaa hammaslääkäripalveluja tuhansille potilaille joka kuukausi. Roomchaning hammaslaboratorio on varustettu uusimmilla saksalaisilla digitaalisilla teknologioilla, muun muassa CAD-CAM 3D-skannauksen ja -tulostuksen virheettömyyden mahdollistavalla teknologialla. Kaikki Roomchangin käyttämät tuotteet, materiaalit ja laitteet on valmistettu Yhdysvalloissa, Japanissa tai Euroopassa, ja ne ovat CE-, TÜV- ja FDA-hyväksyttyjä.

Johdonmukainen ja jatkuva koulutus varmistavat, että hammaslääketieteen standardit ovat Roomchangissa korkeat, Tith toteaa. Hammashoitomatkailijoille Roomchangilla on kokemusta kaiken järjestämisestä hoitosuunnitelmista ja lääkärin tapaamisista lentokenttäkyyteihin ja hotellimajoitukseen.

- Tiedämme, että suurin osa kansainvälisistä potilaistamme valitsee meidät, koska tarjoamme ensiluokkaista hammashoitoa edulliseen hintaan. Verrattuna hammashoitojen hintoihin Australiassa, Yhdysvalloissa tai muissa Aasian maissa voit säästää jopa 70 prosenttia hammashoitojen kustannuksista laadusta tinkimättä, hän lisää.

Laadukas implanttien suunnittelu ja erityinen huolellinen suun omahoito takaavat pitkäaikaiset tulokset

Tith Hong Yoeu valmistui hammaslääketieteellisen kirurgian tohtoriksi Kambodžan terveystieteiden yliopiston hammaslääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2005 ja suuimplantologian maisteriksi saksalaisesta Gothe Frankfurtin yliopistosta. Roomchangissa hän toimii suukirurgian ja implantologian johtajana, ja hänellä on monen vuoden kokemus hammasimplanttihoitoihin erikoistumisesta. 

Implantologia on yksi hammaslääketieteen nopeimmin kasvavista tieteenaloista. Kun ihmiset ikääntyvät, tarvittavien implanttien määrä samalla kasvaa. Implantteja asetetaan myös potilaille, joita on hoidettu parodontiitin vuoksi. Tämä voi olla haastavaa implanttien kestävyyden kannalta, koska implanttien asettaminen edellyttää tervettä kasvojen alueen luustoa ja terveitä ikeniä.

Tith toteaa, että laadukkaat materiaalit ovat keskeinen osa laadukasta hammashoitoa, erityisesti hammasimplantteja asetettaessa.

- Tärkeä huomioon otettava tekijä implantin valinnassa on vakaus. Monet edullisemmat implantit eivät pysy leukaluussa hyvin kiinni ja voivat aiheuttaa vakavia ongelmia tulevaisuudessa. Jos implantin ja luun välillä on mikroliikkeitä, se voi aiheuttaa luun ja ikenien rappeutumista. Siksi käytämme vain saksalaisia hammasimplantteja (Myplant ll), joiden kanssa tätä ongelmaa ei esiinny.

Myös ylläpitohoito on implanttihoidon hyvän tuloksen edellytys, Tith sanoo.

Jos sinulla on suussa implantti, riski sairastua iensairauksiin ei katoa mihinkään. Ilman asianmukaista hoitoa implantin ympäröivään ienkudokseen voi kehittyä peri-implantiitti. Peri-implantiitti syntyy, kun bakteerit kerääntyvät ja vaikuttavat ienkudokseen ja luuhun hammasimplantin ympärillä.

- Tätä vastaan potilaat tarvitsevat Lumoral-hoitoa, hän toteaa.

Lumoral edistää suunterveyttä ja hammashoitojen onnistumista

Lumoral on huippuluokan lääketieteellinen laite, joka on suunniteltu parantamaan suuhygieniaa ja parantamaan suunterveyttä. Lumoral-hoito soveltuu niille, joilla on vaikeasti hoidettavia iensairauksia, kuten parodontiittia. Lumoral-menetelmä on tieteellisesti todistettu parhaaksi saatavilla olevaksi kotihoidoksi parodontiittipotilaille ja implanttien ylläpitoon.

- Implanttihoitojemme onnistumisprosentti on yli 99,9 %, mikä ylittää selvästi kansainvälisen standardin. Tämä menestys perustuu vahvaan kumppanuuteen professori Georg-Hubertus Nentwigin loistavan implanttisuunnittelun ja Goethe-yliopiston ja Roomchang tiimimme taitojen ja koulutuksen välillä, tohtori Tith sanoo.

- Suosittelemalla Lumoral-menetelmää potilaillemme voimme auttaa varmistamaan, että heillä on paras mahdollinen päivittäinen kotihoitorutiini, joka tukee heidän suunsa terveyttä ja pitkäaikaista implanttirekonstruktiota.

 

Tith Hong Yoeu toimii Roomchangissa suukirurgian ja implantologian johtajana. Hänellä on monen vuoden kokemus hammasimplanttihoitoihin erikoistumisesta. 

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.

Äitienpäivä – Katso tarjoukset! Äitienpäivä – Katso tarjoukset!