17. kansainvälinen MegaGen-symposium – antibakteerinen Lumoral-hoito parrasvaloissa

17. kansainvälinen MegaGen-symposium – antibakteerinen Lumoral-hoito parrasvaloissa

Järjestyksessään 17. MegaGen International Symposium pidetään Roomassa, Italiassa, 30. toukokuuta - 1. kesäkuuta 2024. Tapahtuma, jonka järjestää johtava hammasimplanttiyritys MegaGen, kokoaa yhteen hammaslääketieteen asiantuntijoita ympäri maailmaa keskustelemaan implantologian uusimmista teknologioista ja saavutuksista. Lumoral on esillä tapahtumassa, koska se edistää implanttihoitoja saavien tai harkitsevien potilaiden suunterveyttä.

MegaGen-symposiumin osallistujat voivat osallistua luentoihin, työpajoihin ja käytännön  hands-on harjoitteluihin, joita johtavat tunnetut puhujat ja suun terveydenhuoltoalan keskeiset vaikuttajat. Symposiumissa käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa digitaalinen hammaslääketiede, implanttikirurgian viimeisimmät tekniikat sekä proteettinen hammaslääketiede.

- Lumoral-tiimillemme tapahtuma tarjoaa korvaamattoman arvokkaan tilaisuuden pysyä ajan tasalla implantologian alan uusimmasta kehityksestä. Se tarjoaa myös implanttialan ammattilaisille loistavan tilaisuuden esitellä antibakteerista Lumoral-hoitoa ja sen potilaille tarjoamia etuja, sanoo Koite Health Oy:n kaupallinen johtaja Tero Pasanen.

Kasvussa oleva hammasimplanttimarkkina lisää antibakteerisen Lumoral-hoidon kysyntää

Maailmanlaajuiset hammasimplanttien markkinat kukoistavat hammassairauksien ja hampaiden menetyksen yleistymisen, väestön ikääntymisen sekä hammasimplanttien materiaaleissa ja suunnittelussa tapahtuvan teknisen kehityksen sekä digitaalitekniikan nopean käyttöönoton vuoksi.

Pasanen toteaa, että implanttialan laajentuessa myös kehittyneiden suuhygieniamenetelmien, kuten Lumoral-hoidon, tarve kasvaa.

Suomalainen terveysteknologiayritys Koite Health Oy on toiminut Lumoral-jakeluyhteistyössä MegaGen Italian kanssa viime vuoden toukokuusta lähtien. Pasanen toteaa, että Roomassa järjestettävä tapahtuma on luonnollinen jatkumo tälle yhteistyölle ja auttaa lisäämään antibakteerisen, valoaktivoitavan Lumoral-hoidon tunnettuutta osallistujien keskuudessa.

Suun kotihoito on erittäin tärkeää hammasimplanttien terveyden kannalta. Koska 95 prosenttia hammassairauksista johtuu plakin sisältämistä bakteereista, säännöllinen plakin poistaminen hampaiden pinnoilta ja hammasväleistä parantaa hammashygieniaa sekä ehkäisee ja hoitaa hammas- ja iensairauksia. Asianmukainen suuhygienia yhdistettynä Lumoralin säännölliseen käyttöön voi olla ratkaiseva tekijä parodontiitin ja peri-implantiitin ehkäisyssä.

Lumoral tuo monia etuja käyttäjilleen: se auttaa ylläpitämään suun bakteerien monimuotoisuutta samalla kun se vähentää plakin kertymistä ja hammaskiven muodostumista suussa ja ehkäisee ja hoitaa parodontiitti- ja peri-implantiittisairauksia.

- Pidämme erinomaisena ajatuksena sitä, että hammaslääkärit tarjoaisivat Lumoral-laitetta kaikille implanttipotilailleen peri-implantiitin ehkäisemiseksi ja implanttien terveenä pitämiseksi, totesi Federico Annoni Megagen Italialta aiemmin antamassaan haastattelussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lumoral-asiantuntijaklinikat ja jälleenmyyjät

Lumoral-hoidolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ota yhteyttä ja liity alati laajenevaan asiantuntijaklinikoiden ja jälleenmyyjien verkostoomme.