Meillä on 30 päivän palautusoikeus tuottelle, mikä tarkoittaa, että sinulla on 30 päivää aikaa pyytää palautusta tuotteesi vastaanottamisen jälkeen.

Palautettavaksi tuotteesi voi olla avatussa paketissa kuin sait sen. Palautusta varten tarvitset tarvitset kuitin tai ostotodistuksen. Mikäli tuotteen sinetit on avattu, pyydämme asiakkaalta aina syyn palautukseen. Avaamattoman pakkaukse voi palauttaa ilman syytä.

Voit aloittaa palautuksen ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa info@lumoral.com. Jos palautuksesi hyväksytään, lähetämme sinulle palautuskuljetustarran sekä ohjeet paketin lähettämiseen ja lähettämiseen. Lähetettyjä tuotteita, joista ei vaadita palautusta, ei hyväksytä.

Voit aina ottaa yhteyttä mihin tahansa palautuskysymykseen osoitteessa info@lumoral.com.

Vahingot ja ongelmat

Tarkista tilauksesi vastaanotossa ja ota heti yhteyttä, jos tuote on viallinen, vaurioitunut, tai jos saat väärän tuotteen, jotta voimme arvioida asian, neuvoa sinua ja korvata virheet mahdollisimman nopeasti.

Erityistä muistettavaa

Lumoral-laitteen palautus tulisi tehdä aina samassa lähetyspakkauksesa, jossa se on tullut. Lumoral-laitteeseen kuuluu virtalähde, joka on litium-ionakku. Tällaisen virtalähteen lähettämistä kuriiripalvelulla ja postin välityksellä koskee erityiset säännökset, ja sitä ei koskaan tule lähettää ilman oikeita merkintöjä. SIksi lähetyspakkauksen tulee olla aina sama kuin jossa tuote on sapunut sinulle. Jos sinulla ei ole enää lähetyspakkausta, ota meihin yhteyttä. Tämä ohje ei koske pelkkää Lumoral-suukappaletta tai tabletteja.

Hyvitykset

Ilmoitamme sinulle, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautuksesi, ja ilmoitamme sinulle, onko hyvitys hyväksytty vai ei. Jos se hyväksytään, sinulle hyvitetään automaattisesti alkuperäisellä maksutavallasi. Muista, että hyvityksen käsitteleminen ja lähettäminen voi viedä jonkin aikaa myös pankki- tai luottokorttiyhtiöltäsi.