Meillä on 30 päivän palautusoikeus tuottelle, mikä tarkoittaa, että sinulla on 30 päivää aikaa pyytää palautusta tuotteesi vastaanottamisen jälkeen.

Palautettavan tuotteesi sinetit voivat olla avatut, jos teet palautuksen 30 vuorokauden kuluessa. Palautusta varten tarvitset tarvitset kuitin tai ostotodistuksen. Mikäli tuotteen sinetit on avattu, pyydämme asiakkaalta aina syyn palautukseen. Avaamattoman pakkauksen voi palauttaa ilman syytä.

Voit aloittaa palautuksen ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa info@lumoral.com. Kun palautuksesi hyväksytään, lähetämme sinulle palautuslähetystarran sekä ohjeet paketin lähettämiseen.
Meille saapuneita tuotteita, joista ei ole vaadittu palautusta, ei hyväksytä.

Voit aina ottaa yhteyttä mihin tahansa palautuskysymykseen osoitteessa info@lumoral.com.

Vahingot ja ongelmat

Tarkista tilauksesi vastaanottaessasi sen. Ota heti yhteyttä, jos tuote on viallinen, vaurioitunut, tai jos saat väärän tuotteen, jotta voimme arvioida asian, neuvoa sinua ja korjata virheet mahdollisimman nopeasti.

Erityistä muistettavaa: virtalähteen huomiotarra

Lumoral-laitteen palautus tulisi tehdä aina samassa lähetyspakkauksesa, jossa se on tullut. Lumoral-laitteeseen kuuluu virtalähde, joka on litium-ionakku. Tällaisen virtalähteen lähettämistä kuriiripalvelulla ja postin välityksellä koskee erityiset säännökset, ja sitä ei koskaan tule lähettää ilman pakkausmerkintöjä. Siksi lähetyspakkauksen tulee olla aina sama kuin jossa tuote on saapunut sinulle. Jos sinulla ei ole enää lähetyspakkausta, ota meihin yhteyttä. Tämä ohje ei koske pelkkää Lumoral-suukappaletta tai tabletteja.

Hyvitykset

Ilmoitamme sinulle, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautuksesi. Kun sinulle on myönnetty palautus, sinulle hyvitetään automaattisesti alkuperäisellä maksutavallasi. Muista, että hyvityksen käsitteleminen ja palautuksen toteutuminen voi viedä jonkin aikaa myös pankki- tai luottokorttiyhtiöltäsi.