Kysyttävää? Asiakaspalvelun puh. 050 306 5452 Kysyttävää? Asiakaspalvelu auttaa. puh. 050 306 5452
Lumoralin vuosi

Lumoralin vuosi

Lumoral juhli 1-vuotissyntymäpäiviään kesäkuussa 2021

Vuosina 2014–2019 Lumoral-tiimimme teki tuhansia bakteriologisia tutkimuksia yleisimmillä hammas- ja ihopatogeeneillä, eli taudinaiheuttajilla. Tärkein havaintomme oli, että antibakteerinen fotodynaaminen terapia on erittäin tehokas hampaiden reikiintymistä, plakkia muodostavia ja ientulehdusta aiheuttavia bakteereita vastaan.

Havainto ohjasi kehitystyötä hammassairauksien hoitoon, jotka ovat suurilta osin ehkäistävissä ja liittyvät yli 200 krooniseen systeemiseen sairauteen. Näihin lukeutuvat diabetes, sydän- ja verisuonitaudit, syöpä, sekä alhainen syntymäpaino. Bakteeri-infektioiden hoito on myös vaikeutumassa, koska antibioottiresistenssi on kasvava ongelma terveydenhuollossa. 

Bakteeritutkimuksissa Lumoralin ainutlaatuinen kahteen valon aallonpituuteen perustuva antibakteerinen menetelmä päihitti useimmat antibakteeriset hoidot ja antibiootit, ilman bakteeriresistenssin kehittymistä. Antibakteerisen vaikutuksen todettiin olevan 100 000 kertaa tehokkaampi, kuin alan standardina pidetyllä klooriheksidiinillä. Lumoral-tuote sai alkunsa tehdyn tutkimustyön pohjalta vuonna 2020.

Kuluneen vuoden aikana olemme tarjonneet asiakkaillemme yli 80 000 antibakteerista hoitoa ja asiakastyytyväisyys on ollut yli 99 prosenttia. Olemme myös jatkaneet tutkimus- ja kehitystyötä yhdessä yliopistosairaaloiden, hammaslääkäreiden ja arvostettujen hammaslääketieteen professoreiden kanssa. Parodontologit ja hammaskirurgit ovat raportoineet ennennäkemätöntä kehitystä ienterveydessä potilaillaan, jotka käyttävät Lumoralia. Tutkimustuloksiamme on julkaistu vuoden aikana kansainvälisesti tunnetuissa tiedejulkaisuissa, joihin voit tutustua lisää Lumoralin tiede-osiossa.

Lumoral-menetelmä on erittäin turvallinen antibakteerisen hoidon muoto. Useat hammaslääkäri- ja suuhygienistiklinikat suosittelevat Lumoralia asiakkailleen. Lumoral-menetelmään perehtyneet klinikat tarjoavat asiantuntevaa palvelua ja neuvovat Lumoralin käytössä. Asiantuntijaklinikoita on Turussa, Tampereella, Helsingissä, Vaasassa ja Ylivieskassa.

Lumoral-tuotteita saa nykyisin myös apteekeista ja verkkokaupoista, jotka panostavat laadukkaisiin suun terveyden tuotteisiin. Tällaisia ovat mm. OLO-apteekin ja Hampaille.fi-verkkokaupat sekä OLO-apteekit Graniittitalossa ja Pajamäessä, sekä Hietalahden apteekki Helsingissä. 

Iloitsemme siitä, että olemme päässeet osaksi ihmisten arkea ja suun terveyden edistämistä. Lue käyttäjien arvosteluja täältä: Arvostelut

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Lumoral-tiimi